ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΓΕΝΟΠ: Επιμένει στις καταγγελίες για το τέλος ακινήτων

Κοινοποίηση
Tweet

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΓΕΝΟΠ και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ με αφορμή το τέλος ακινήτων...

Επανέρχεται η ΓΕΝΟΠ στα ερωτήματα προς τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αναφορικά με το τέλος ακινήτων, επιμένοντας στην πληροφορία ότι το κτίριο στο οποίο στεγάζεται δεν χρεώθηκε με τη συγκεκριμένη επιβάρυνση.

Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι εφόσον ο σταθμός είναι ενοικιαστής του κτιρίου και το τέλος πληρώνεται από τον ιδιοκτήτη, πως ο σταθμός δεν αναρωτήθηκε γιατί ο λογαριασμός του ρεύματος δεν περιείχε το τέλος και θέτει επίσης το ερώτημα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου.

Η Ομοσπονδία διευκρινίζει τέλος ότι τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα πλήρωσαν κανονικά το τέλος, ενώ το ερώτημα που τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου αφορούσε τα εκπαιδευτήρια Γείτονα (και όχι τα εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις