ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρχίζουν οι εγγραφές στην Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου

Αρχίζουν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές και τα μαθήματα, για τη σχολική- σπουδαστική περίοδο 2012-13, του ΑΧΑΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ [Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Ρόνα Ζορμπά] και της ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ‘’MOUSIKORAMA’’ [Διευθυντής σπουδών: Μο Σταύρος Σολωμός] του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Πολυφωνική Χορωδία Πατρών:

"Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εκπαιδευτικών τμημάτων, αρχίζουν και οι ακροάσεις για τα χορωδιακά τμήματα του Οργανισμού. Συγκεκριμένα για την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού], το προσεχές Σάββατο 10-1 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για τα ενδιαφερόμενα νέα μέλη [παιδιά ηλικίας ΣΤ΄Δημοτικού- Γ΄Λυκείου], από τη διευθύντρια της χορωδίας, καθ’ όσον από την επόμενη εβδομάδα, αρχίζουν και οι κανονικές δοκιμές του τμήματος.

Για την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου] οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο 11-12 το πρωί. Για τα τμήματα των ενηλίκων [ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος, Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’] ακροάσεις και εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά.

Οι δραστηριότητες της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] θα αρχίσουν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ τα μαθήματα του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ [ανηλίκων και ενηλίκων, Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], θα αρχίσουν 3 Οκτωβρίου.

Για όλα τα τμήματα μπορεί να γίνουν και προεγγραφές, προφορικά ή και τηλεφωνικά. Πληροφορίες καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, στη Γραμματεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [υπεύθυνη: Αθανασία Παπασταύρου], Κορίνθου 280, τηλ.
2610 279.679 και 2610 222.248
[ www.polyphonikipatras.gr ]

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις