SPORTS

/

Επτά πρώην Πρόεδροι του Απόλλωνα απευθύνονται με ανοικτή επιστολή στους φιλάθλους της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Ζητούν να στηριχθεί το εγχείρημα της συγκέντρωσης μετοχικού κεφαλαίου για την υπό σύσταση Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία λαϊκής βάσης

Ανοικτή επιστολή προς τους φιλάθλους της Πάτρας απευθύνουν επτά πρώην πρόεδροι του Απόλλωνα και τους ζητούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της υπό σύσταση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας λαϊκής βάσης.

Η επιστολή των επτά πρώην προέδρων έχει ως εξής:

«Εξ αφορμής της προσπάθειας που καταβάλει το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, που συνέστησε σύμφωνα με το Νόμο, ύψους 240.000 €, με διασπορά, αφού κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δεν μπορεί να πάρει μετοχές πέραν του 4% έχουμε να υπογραμμίσουμε τα εξής:

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται στην Ελλάδα τέτοια ενέργεια και ενδεχομένως να αποτελέσει οδηγό για την εκδήλωση ανάλογων πρωτοβουλιών και από άλλες ομάδες. Ήδη ο Παναθηναϊκός το επιχειρεί για το ποδόσφαιρο.

Οι πατρινοί φίλαθλοι ανεξαρτήτως σωματειακής προτιμήσεως πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος μετατρέπεται έτσι σε ομάδα όλης της πόλης.

Τα παραδείγματα πολλών άλλων ομάδων που αποκτήθηκαν από δήθεν οικονομικούς παράγοντες είναι γνωστά, αφού εκτός Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού όπου ασχολήθηκαν σοβαρές οικογένειες, οι υπόλοιπες περιπτώσεις κυρίως είχαν ατυχή έκβαση, και ορισμένες απασχόλησαν την δικαιοσύνη με κατάληξη την φυλάκιση των υπευθύνων και την διάλυση των ιστορικών ομάδων.

Δεν παραλείπουμε να γνωρίσουμε ότι οι παγκόσμιες ομάδες ΡΕΑΛ και ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ είναι συμμετοχικές εταιρείες.

Κατόπιν αυτού, εμείς οι διατελέσαντες πρόεδροι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από το 1965 και μετά που άρχισε η μεγάλη προσπάθεια για την καθιέρωση του στην ΕΛΙΤ του ελληνικού μπάσκετ, συμμετέχουμε και συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο στη συνέχιση της προσπάθεια και της σημερινής διοίκησης και κάνουμε έκκληση στον κόσμο την Πάτρας να συμμετάσχει κατά δύναμη στην προσπάθεια, γιατί ο σκοπός είναι τόσο από οικονομικής όσο και από κάθε άλλη άποψη επωφελής για την Πάτρα.

Οι υπογράφοντες (κατά σειρά αρχαιότητας): Δημήτριος Κανελλόπουλος, Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, Δημήτριος Ρουμελιώτης, Δημήτριος Βαλέριος, Σπυρίδων Γαλάνης, Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος, Ιωάννης Βερβίτας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΛΩΝ"!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports