ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παραλίγο τραγωδία το πρωί στην Πλαζ!

Κοινοποίηση
Tweet

Οι λουόμενοι έσωσαν ηλικιωμένο που αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή σώθηκε σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος που έκανε μπάνιο στην Πλαζ της Πάτρας. Η τραγωδία αποφεύχθηκε λόγω της άμεσης αντίδρασης άλλων λουόμενων οι οποίοι είδαν τον ηλικιωμένων, που κινδύνευε να πνιγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναικά που βρισκόταν στην παραλία παρατήρησε ότι ο άνδρας κουνούσε περίεργα τα χέρια του, σαν να έκανε κάποιο σήμα για βοήθεια. Μπήκε μέσα στη θάλασσα, τον έβγαλε στην ακτή ενώ άλλοι συμπολίτες κάλεσαν το 166. Τον ηλικιωμένο παρέλαβε ασθενοφόρο που έφθασε εγκαίρως στην Πλαζ.

Οι λουόμενοι καταγγέλλουν την απουσία ναυαγοσώστη από την πιο πολυσύχναστη παραλία της Πάτρας. Όπως όπως επισημαίνουν μάλιστα, ειδικά κατά τις πρωινές ώρες, στην Πλαζ κάνουν το μπάνιο τους μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι οι οποίοι είναι και εκείνοι που κινδυνεύουν αμεσότερα από πνιγμό.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις