SPORTS LETTERS

/

Πικρή νίκη για την Παναχαϊκή! Επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας και περιμένει...

Κοινοποίηση
Tweet

Το εισιτήριο της ανόδου στον Πλατανιά - Οπωσδήποτε νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Καλλονής για να ελπίζει με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Σουπερ Λίγκ

Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας στο γήπεδο της Αγυιάς, αλλά με τη νίκη της αυτή, ο Πλατανιάς είναι η ομάδα που παίρνει την άνοδο για την Σουπερ Λίγκα από την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ωστόσο, η πατρινή ομάδα θέλει την δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία με νίκη επί της Καλλονής την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να ελπίζει στο ενδεχόμενο ανόδου, υπό άλλες συνθήκες, δηλαδή τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Στο 62' ο Ουρτάδο με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τακίδη και άνοιξε το σκορ για τους «κοκκινόμαυρους».

Ο Μαρουκάκης με προβολή έφερε το ματς στα ίσα, στο 74’. Ωστόσο, η Παναχαϊκή διαμαρτύρεται καθώς ο Πακάλτσης ήταν πεσμένος στην μικρή περιοχή και περίμεναν το διαιτητή να διακόψει το ματς.

Στη συνέχεια, ο Φουρτάδο με εκτέλεση φάουλ στο 87' δίνει ξανά το προβάδισμα στην πατρινή ομάδα, δίνοντας έτσι τη νίκη στην Παναχαϊκή!

* Ακυρώθηκε γκολ της Παναχαϊκής στο 93' του Ουαταρά, με τον διαιτητή να δίνει χέρι.

* Ο διαιτητής κράτησε 8 λεπτά καθυστερήσεων καθώς τραυματίστηκε ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος για την ίδια φάση δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

* Στο άλλο ματς της ημέρας Πλατανιάς-Καλλονή 3-0

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Ιωάννου, Αντονι, Ουαταρά, Φουρτάδο, Πακάλτσης, Ατματζίδης (88' Τσεμπερίδης), Φούφουλας, Κοιλιάρας (70' Κοκκίνης), Σπίνουλας (77' Κωνσταντινίδης).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ρουσάκης (66' Φαρινόλα), Αρκούδας, Ηρακλής Κουτρουμπής, Κατσίκης, Καλτσάς (90' Στούμπος), Ντιαλό (56' Μαρουκάκης).


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 5 αγώνες)

Πλατανιάς 7-3 11

-----------------
Παναχαϊκή 7-7 8
Καλλιθέα 4-5 7
Καλλονή 1-4 5

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30/6, 7μ.μ.)
Καλλονή-Παναχαϊκή
Καλλιθέα-Πλατανιάς

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports letters