ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το απόγευμα το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

Κοινοποίηση
Tweet

Στόχος ο προσδιορισμός κοινής ημέρας κινητοποιήσεων

Τη Δευτέρα το απόγευμα συνεδριάζει το Γενικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Τμήματος Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ. Με αφορμή την συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Τα Προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας είναι πάρα πολλά – σοβαρά και οξυμένα. Είναι προβλήματα πού αγγίζουν και αφορούν όλους μας.

Οι καταιγιστικές αλλαγές που υλοποιούνται από την συγκυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο έχουν ως στόχο την Εμπορευματοποίηση των Υπηρεσιών Υγείας και την εξυπηρέτηση των Ιδιωτικών Συμφερόντων.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε μια διαρκή ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  και ΑΠΑΞΙΩΣΗ των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, μέσω της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ του Συστήματος Υγείας και Πρόνοιας, της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ των Νοσοκομείων και των μονάδων του ΕΟΠΥΥ, της κατάργησης και συγχώνευσης Νοσοκομείων, αλλά κυρίως μέσω της μείωσης των παροχών υγείας προς τούς ασφαλισμένους και της μετακύλισης του κόστους στους χρήστες των Υπηρεσιών αυτών.

Για την ανάδειξη αυτών των προβλημάτων πού αντιμετωπίζει ο Δημόσιος Τομέας Υγείας και της Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης,
ΚΑΛΕΙΣΘΕ

Την ΔΕΥΤΕΡΑ  19/3/12  και ώρα 6:00 μμ, στην 13η  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ τoυ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ   ΑΧΑΪΑΣ, για να συζητήσουμε και να προσδιορίσουμε ΚΟΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, με την συμμετοχή τόσο των Εργαζόμενων στις Υπηρεσίες Υγείας όσο και των χρηστών, για την υπεράσπιση και βελτίωση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας.

Θυμίζουμε ότι στις Συνεδριάσεις του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που γίνονται στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου, συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ και οι  ΠΡΟΕΔΡΟΙ των Σωματείων Μελών μας, ή οι εκπρόσωποί τους.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις