Ο Άρης 1-0 την ΑΕΚ στο Βικελίδης
Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Χαλκιά που κράτησε ανέπαφη την εστία του και με τέρματα των Λίνο (51' πέν) και Σαλπιγγίδη (84'), νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί πλέον, βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ.
Στην Τρίπολη ο Αστέρας πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Εργοτέλη, ωραίο θέαμα και πολλά γκολ είχαμε στο Λεβαδειακός - Κέρκυρα με την ομάδα της Λειβαδιάς να κερδίζει με 4-3, ενώ στο Καυτανζόγλειο η Δόξα Δράμας νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.
Με σκόρερ τον Λαζαρίδη στο 79', ο Άρης πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου (έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα) απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Ατρόμητος πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με νίκη 2-1 επί του Πανιωνίου και έμεινε σε τροχιά πλέι οφ, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο «διπλό» στα Πηγάδια επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-2
Ξάνθη-Παναιτωλικός 0-1
Αρης-ΑΕΚ 1-0
Λεβαδειακός-Κέρκυρα 4-3
Αστέρα Τρίπολης-Εργοτέλης 3-0
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2
Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr