ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ατύχημα με τη Ferrari που προκάλεσε τα πικρόχολα σχόλια των Βρετανών

Κοινοποίηση
Tweet

Απίστευτο το πως σώθηκαν οι δύο επιβαίνοντες

«Έχω ανάψει πολλά κεράκια γιατί ακόμα η δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έπαθα τίποτα» δηλώνει στο protothema.gr ο εφοπλιστής κύριος Ιωάννης Λεοντιάδης που σώθηκε σαν από θαύμα μέσα από τις κομμένες λαμαρίνες της Ferrari F430 που οδηγούσε. Μιας Ferrari που έδωσε την αφορμή σε ξένα ειδησεογραφικά sites και blogs να σχολιάσουν το γεγονός ότι στην Ελλάδα της βαθιάς οικονομικής κρίσης κυκλοφορούν ακόμη τέτοια πανάκριβα αυτοκίνητα!

Το ονειρικό όχημα αξίας 250.000 ευρώ που οδηγούσε πριν από λίγες ημέρες ο εφοπλιστής έχοντας για συνοδηγό ένα φίλο του, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας αρχικά σε διαχωριστικό διάζωμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και μετά σε δένδρο.

Ο ίδιος μίλησε στο protothema.gr για το δυστύχημα, ενώ σχολίασε και τα ειρωνικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που αναρωτιόντουσαν πως ακόμη στην Ελλάδα μπορούμε και έχουμε Ferrari.

«Έχω ανάψει πολλά κεράκια. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν έπαθα τίποτε. Δεν έπαθα απολύτως τίποτε και πήγα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και μόνο. Αλλά και ο φίλος μου είναι καλά στην υγεία του» τονίζει ο κ. Λεοντιάδης ο οποίος είδε κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια του, όταν η Ferrari που οδηγούσε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης βγήκε από το δρόμο και καρφώθηκε στο διαχωριστικό διάζωμα.

Το ατύχημα με τη Ferrari του ήταν η αρχή για νέο γύρο δημοσιευμάτων από ξένα Μέσα Ενημέρωσης που με ειρωνικό και προσβλητικό λόγο ανέφεραν ότι οι Έλληνες μπορούν ακόμη να έχουν Ferrari.

Τα δημοσιεύματα αυτά προσπάθησαν για ακόμη μια φορά μέσα από ένα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε δυο ανθρώπους, να αναδείξουν την δήθεν οικονομική ευρωστία κάποιων Ελλήνων, περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα.

Κουτοχωριάτικες βλακείες

Πριν από λίγους μήνες μια δήλωση του κ. Ηρακλή Πολεμαρχάκη, οικονομικού συμβούλου του τότε πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου ότι η Λάρισα είναι η βασίλισσα των Porsche Cayenne έκανε το γύρω του κόσμου και τα ξένα ΜΜΕ βρήκαν και πάλι αφορμή για ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια εναντίον των Ελλήνων.

«Όλα αυτά είναι βλακείες, είναι κουτοχωριάτικες βλακείες, αλλά ζούμε σε Δημοκρατία οπότε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει» ήταν τα λόγια του εφοπλιστή κ. Ιωάννη Λεοντιάδη όταν ενημερώθηκε για τις ξένες ενημερωτικές ιστοσελίδες και τα blogs που μέσω των δημοσιευμάτων τους αναρωτιόντουσαν «πως στην Ελλάδα μπορούν ακόμη να έχουν Ferrari».

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες online η Daily Mail με το πικρόχολο βρετανικό χιούμορ άρπαξε την ευκαιρία με αφορμή το ατύχημα να σχολιάσει ότι μπορούν οι Έλληνες παρά την οικονομική κρίση να συντηρούν μια υπερπολυτελή Ferrari.

Ακολούθησαν δεκάδες blogs και ενημερωτικές ιστοσελίδες που ανέδειξαν την είδηση σχολιάζοντας πάντα με ειρωνικό τρόπο την ιδιοκτησία μιας Ferrari από έναν Έλληνα η χώρα του οποίου έχει προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ο εφοπλιστής και ο φίλος του πάντως βγήκαν άθικτοι μέσα από τις λαμαρίνες του πολυτελούς αυτοκινήτου που διαλύθηκε εντελώς και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

Ο κ. Λεοντιάδης, ο οποίος μένει στα νότια προάστια, είχε ατύχημα στο ίδιο περίπου ύψος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης πριν από λίγα χρόνια. Κι αν τότε δεν χρειάστηκε να ανάψει λαμπάδες, αυτή την φορά η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν ότι οι δύο άνδρες βγήκαν ζωντανοί μετά το δυστύχημα, το οποίο προκλήθηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγα λεπτά μετά τον απεγκλωβισμό τους από κλιμάκιο πυροπροστασίας του δήμου Βάρης-Βούλας, τα απομεινάρια του πολυτελούς αυτοκινήτου τυλίχτηκαν στις φλόγες…

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις