ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κοινοποίηση
Tweet

Αυτή την ώρα

Η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτήριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ),  με τα παρακάτω θέματα:

1.      Έγγραφο της Δημοτικής Παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», για συζήτηση του θέματος της διακοπής του νερού σε συμπολίτες μας, την περίοδο του Καρναβαλιού.

2.      Έγκριση της αριθμ. 2/2012 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων», η οποία αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού του οικον. έτους 2012 (εισηγητής: Α. Σκιαθάς- Πρόεδρος Δ.Σ.).

3.      Έγκριση της αριθμ. 3/2012 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων», η οποία αφορά στην έγκριση ανακοίνωσης για την πρόσληψη 32 μουσικών στην Δημοτική Μουσική (Φιλαρμονική), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας απασχόλησης (εισηγητής: Α. Σκιαθάς- Πρόεδρος Δ.Σ.).

4.      Έγκριση της συμμετοχής του Δήμου Πατρέων σε δύο αναπτυξιακές συμπράξεις, για την υποβολή προτάσεων, στα πλαίσια της πρόσκλησης με κωδικό 4/2.1507/οικ.4.60/23-1-2012 (εισηγητής: Χ. Στανίτσας- Αντ/ρχος, Ι. Γιαλελής- Βοηθός Δημάρχου, Β. Τσιγάρας- αρμ. Δ/ντής).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις