SPORTS LETTERS

/

Χωρίς κόσμο, σήμερα, κόντρα στην ΑΕΚ Άργους, στην Περιβόλα, ο Απόλλωνας (17.00)

Κοινοποίηση
Tweet

Σταμόπουλος: "Δεν πρέπει να αψηφίσουμε την αντίπαλη ομάδα"

Μπορεί το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους, να μην είναι ντέρμπι, ωστόσο στον Απόλλωνα, δεν θα το αφήσουν στην… τύχη του. Ο Νίκος Βετούλας και οι παίκτες του, ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα με την ουραγό ομάδα του Άργους.

 

Να θυμίσουμε, ότι η αναμέτρηση ξεκινά στις 5, στο κλειστό της Περιβόλας αλλά είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της πατρινής ομάδας από τον αθλητικό δικαστεί για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι, βέβαια, θα μεταδοθεί απευθείας, σε οθόνη που θα βρίσκεται στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου της Περιβόλας.

 

Μιλώντας, στο thebest.gr, για σημερινό παιχνίδι, ο αθλητής του Απόλλωνα Γιάννης Σταμόπουλος, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Μπορεί η ομάδα του Άργους, να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο δεν θα πρέπει να την πάρουν αψήφιστα ως αντίπαλο. Το ότι παίζουμε πρω΄τη φορά χωρίς κόσμο, είναι ένα ντισαβανταζ για εμάς. Πρέπει, μέχρι το τέλος να είμαστε προσεκτικοί».

 

Ο «μελανόλευκος» παίκτης, αναφερόμενος, στην υπόθεση της ανόδου, τόνισε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σίγουροι για την άνοδο θα είμαστε την τελευταία αγωνιστική, με την λήξη του τελευταίου αγώνα. Τότε η ομάδα θα έχει ανέβει. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός, σε καμία περίπτωση, δεν είναι ώρα για χαλάρωμα. Βέβαια, εύχομαι, όλοι αυτοί που μιλούν από τώρα για άνοδο, να επιβεβαιωθούν στο τέλος».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports letters