Εκτός διεκδίκησης ο Ολυμπιακός μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ
Ο Ολυμπιακός μετά τη χθσινή ισοπαλία με τον ΠΑΣ μέσα στο Καραϊσκάκη (2-2), μάλλον βγήκε οριστικά εκτός της διεκδίκησης του Πρωταθλήματος. Και ίσως οι σημερινές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη και του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", να αναδείξουν τον Πρωταθλητή.
Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν πολύ νωθρά και για να ξυπνήσουν, χρειάστηκε να μείνουν πίσω στο σκορ -στο 37΄ με αυτογκόλ του Α. Παπαδόπουλου. Απάντησαν άμεσα, όχι μόνο ισοφαρίζοντας στο 39΄ με τον Ντάρμπισιρ, αλλά κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι 2-1, χάρη στο γκολ του Λούα Λούα στο 45΄. Ωστόσο, με ένα ακόμα... αυτογκόλ (του Μέλμπεργκ αυτή τη φορά, μετά από σουτ του Καζναφέρη) οι Γιαννιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 53΄ και εν συνεχεία άντεξαν στην άναρχη πίεση του Ολυμπιακού, παίρνοντας ένα βαθμό-χρυσάφι. Στο φινάλε του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους και αποθέωσαν τον... Βαλβέρδε!
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας είχαμε:
ΑΕΚ - Καβάλα 3-0
Ατρόμητος - Ηρακλής 2-1
Το αγωνιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα με τις εξής αναμετρήσεις:
|
|
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 |
|
|
|
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ |
14:30 ΝOVA |
|
|
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ |
14:30 ΝOVA |
|
|
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ |
16:45 ΝOVA |
|
|
ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
16:45 ΝOVA |
|
|
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. |
19:00 ΝOVA |
Να υπενθυμίσουμε ότι στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός έχει 58 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ 56, ενώ ο Ολυμπιακός, με έναν αγώνα περισσότερο, κόλλησε στους 55.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr