Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανοίγει αυλαία το «1ο κύπελλο Νότης Σαρακίνης»

Ανοίγει αυλαία το «1ο κύπελλο Νότης Σαρακίνης»
Ανδριοπούλου Κωνσταντίνα

Οι ακαδημίες του ΝΟΠ - Χορηγοί του τουρνουά

Οι διεθνείς αγώνες πόλο ανδρών «1ο κύπελλο Νότης Σαρακίνης» που διοργανώνει ο ΝΟΠ, ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο στο ιδιόκτητο κολλυμβητήριο του ιστορικού Ομίλου στην Ακρτή Δυμαίων. Στους αγώνες συμμετέχουν οι ομάδες των Simply Pescara (Ιταλίας), ΠΑΟΚ, ΝΕΠ και ΝΟΠ.
Η ιταλική Πεσκάρα βρίσκεται ήδη στην Πάτρα όπου μέχρι την επίσημη έναρξη του τουρνουά, θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας με την ομάδα των "δαιμόνων".

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ
Ο αθλητισμός ήταν στην καθημερινότητα της οικογένειάς του αξέχαστου παράγοντα του ΝΟΠ Ανδρέα Σαρακίνη.
Τα παιδιά του, ο Νότης και η Τζία από νωρίς μπαίνουν στο χώρο του αθλητισμού. Ο Νότης σε μικρή ηλικία κάνει τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια στη κολύμβηση.

Τον κερδίζει όμως το Πόλο στο οποίο διακρίνεται στη θέση του τερματοφύλακα. Επί σειρά ετών σε μια περίοδο που ο ΝΟΠ αναζητούσε μια νέα γενιά παικτών, εκεί στα μέσα της δεκαετία του 80, ο Νότης χάρη στα πλούσια προσόντα του εξελίσσεται, καθιερώνεται στο ΝΟΠ και επιλέγεται σαν τερματοφύλακας και στην Εθνική Νέων της Ελλάδας.

Μετά από μια πλούσια καριέρα, αποσύρεται από την ενεργό δράση, παντρεύεται και αποκτά έναν τον γιό του Ανδρέα που και αυτός σήμερα συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στον αθλητισμό.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΝΟΠ
Κολύμβηση: H Ακαδημία Κολύμβησης του ΝΟΠ με σύνθημα «ούτε ένα παιδί που να μη ξέρει κολύμπι» προσφέρει σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 μηνών έως 10 ετών, την ευκαιρία να γνωρίσουν  καλύτερα, το τόσο αναγκαίο και ταυτόχρονα υγιεινό άθλημα της κολύμβησης.

Πόλο: Ο Ν.Ο. Πατρών με την μεγάλη του παράδοση στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης, είναι από τα λίγα σωματεία στην Ελλάδα που προτείνει ένα οργανωμένο πρόγραμμα Υδατοσφαίρισης (Πόλο) για αγόρια από 7 έως 10 ετών και κορίτσια από 10 έως 12 ετών (καθημερινές 17.30 -19.00 και Σάββατο 11.30-13.00)
Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Ν. Ο. Πατρών και αφορά σε αγόρια από 7 έως 10 ετών και κορίτσια από 10 έως 12 ετών.

Δραστηριότητες ενηλίκων: Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν από την κούραση της ημέρας, να νοιώσουν ευεξία και να τονώσουν το σώμα τους αθλούμενοι μέσα στο νερό, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει στο ιδιόκτητο κολυμβητήριο του στην Ακτή Δυμαίων και στο Εθνικό κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός» προγράμματα ενηλίκων στην κολύμβηση και την Υδρογυμναστική (AQUA AEROBIC). Τα προγράμματα κολύμβησης και AQUA AEROBIC γίνονται  με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών.

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Ν. ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ"
Στις δύσκολες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η χώρα η οικονομική υποστήριξη προς τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή ουσιαστικών και ανταποδοτικών υπηρεσιών στους Πατρινούς, στο χώρο του ναυταθλητισμού. Η ιστορία και η δύναμη του Ναυτικού Ομίλου Πατρών είναι οι ίδιοι οι συμπολίτες επιχειρηματίες, τα μέλη οι αθλητές και οι φίλοι του.

Ευελπιστεί ότι το παράδειγμά τους θα βρει και άλλους πρόθυμους μιμητές που θα στηρίξουν τις δραστηριότητες του ΝΟΠ και θα βοηθήσουν την πραγματοποίηση των στόχων του προς όφελος της πατρινής νεολαίας και της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports