Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ληστές άρπαξαν 35.000 ευρώ από το... φρούριο ηλικιωμένης

Ληστές άρπαξαν 35.000 ευρώ από το... φρο...

Οι τρεις δράστες προφανώς γνώριζαν τα μέτρα που είχε πάρει η εύπορη κυρία

Σε «φρούριο» είχε μετατρέψει μια ηλικιωμένη το σπίτι της, γεγονός όμως που δεν εμπόδισε τους κλέφτες να μπουν μέσα και να αρπάξουν χρήματα και χρυσαφικά! Η 80χρονη από το χωριό Μαστραχιανά, που βρίσκεται κοντά στον Ζαρό Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να κρατήσει μακριά τους επίδοξους «ποντικούς», είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, συναγερμό και σιδερένια πόρτα με ατσαλένιους σύρτες.

Οι τρεις δράστες όμως, που προφανώς γνώριζαν τα μέτρα που είχε πάρει η εύπορη κυρία για να κοιμάται τα βράδια ήσυχη, κατάφεραν να μπουν με τη μέθοδο του ριφιφί, αφού έσκαψαν μια τρύπα από διπλανό ακατοίκητο οίκημα.

Οταν η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε την παρουσία των απρόσκλητων «επισκεπτών» προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, αλλά οι ληστές έδρασαν αστραπιαία φιμώνοντάς τη με ένα σεντόνι και δένοντάς τη χειροπόδαρα με μονωτική ταινία.

Κατόπιν, αλώνισαν ελεύθερα και αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, έφυγαν με 35.000 ευρώ που βρήκαν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή φροντίζοντας να πάρουν μαζί τους και το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες.

Η ηλικιωμένη έπειτα από λίγη ώρα έβγαλε το σεντόνι από το στόμα της και στη συνέχεια έλυσε τα χέρια της. Δεν κατάφερε όμως να λύσει και τα πόδια της που ήταν δεμένα σφιχτά με τη μονωτική ταινία, με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές, τις οποίες άκουσαν γείτονες που έσπευσαν σε βοήθεια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις