Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάθισε στο εδώλιο της Πάτρας για κλοπές και την έσωσαν η καλή συμπεριφορά και ο υπερήλικας πατέρας της!

Κάθισε στο εδώλιο της Πάτρας για κλοπές ...

Την υπερασπίστηκε συντετριμμένος

Ενώπιων του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, στην Πάτρα, βρέθηκε μία γυναίκα αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών κατ΄ εξακολούθηση και απάτες με κάρτες.

Το δικαστήριο δεν διέκρινε σημάδια ειλικρινούς μεταμέλειας αλλά της αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς

 

Η ίδια εξέφρασε την μεταμέλειά της και το δικαστήριο την έκρινε ένοχη όπως και πρωτόδικα και την καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών.

Παρόλα αυτά την άφησε ελεύθερη καθώς έκανε δεκτές τις αιτήσεις των συνηγόρων της, Βασίλη Μπαλή και Ιωάννη Σταυρόπουλου και μετέτρεψε την ποινή της σε εξαγοράσιμη, με δόσεις για τρία χρόνια. Το δικαστήριο δεν διέκρινε σημάδια ειλικρινούς μεταμέλειας αλλά της αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Μητέρα τριών παιδιών, καταδικάστηκε για κλοπές που έγιναν από το 2013 αλλά και για απάτες.

Τραγική φιγούρα μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ο υπερήλικας πατέρας

 

Η γυναίκα έμπαινε σε καταστήματα και υπηρεσίες και αφαιρούσε τσάντες με χρήματα αλλά και αντικείμενα, μεταξύ αυτών, πιστωτικές κάρτες. Μάλιστα σε μία περίπτωση παραλίγο να σηκώσει καταθέσεις 19.000 χρησιμοποιώντας κλεμμένη κάρτα.

Τραγική φιγούρα μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ο υπερήλικας πατέρας της κατηγορούμενης . Ζήτησε ο ίδιος συγγνώμη από τα θύματα της κόρης του και προσπάθησε να την δικαιολογήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις