Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

270 "κούκλες" στο λιμάνι της Πάτρας - Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

270 "κούκλες" στο λιμάνι της Π...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η Βελγική Touramical έφερε 270 κλασσικά οχήματα στην Ελλάδα

270 κούκλες πέρασαν από το λιμάνι της Πάτρας και στη θέα τους τα φλας άστραψαν. Ο λόγος για κλασικά οχήματα που έχουν αφήσει εποχή και τα οποία οι περήφανοι οδηγοί τους έφεραν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο Touramical 2019.

Η μεγαλύτερη εταιρία σε διοργανώσεις tours ανα τον κόσμο, η Βελγική Touramical έφερε 270 κλασσικά οχήματα στην Ελλάδα. Αυτοκίνητα αντίκες που δύσκολα συναντά κανείς στον δρόμο πέρασαν μέσω του νέου λιμανιού της Πάτρας στο πλαίσιο οργανωμένων εκδρομών σε διάφορα μέρη της χώρας.

270 "κούκλες" καταφθάνουν στο λιμάνι της Πάτρας και οι 600 συνοδοί τους στον Άραξο

Η διοργάνωση του 2019 ξεκίνησε από την Αμβέρσα στις 5 Μαϊου όπου και δόθηκε το road book σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο tour στην Ελλάδα -που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες- συμμετέχουν 600 συνολικά άτομα και πρόκειται για οδηγούς αυτοκινήτων, συνοδηγούς και συνοδούς των γκρουπ, μέλη κινητής ιατρικής μονάδας με γιατρό και νοσηλευτές, τεχνικό επιτελείο για τυχόν βλάβες στα αυτοκίνητα, και ακόμη φωτογραφικά και τηλεοπτικά συνεργεία.

Τα 270 αυτοκίνητα ιστορικού και κλασικού τύπου ήρθαν στην Πάτρα ταξιδεύοντας με ειδικές νταλίκες μεταφοράς από την Αμβέρσα, ενώ κάποια άλλα επιβιβάστηκαν μεμονωμένα.

Το πρώτο γκρουπ με 140 περίπου αυτοκίνητα έφθασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα το βράδυ της Πέμπτης ενώ το δεύτερο γκρουπ με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ήρθε στην Πάτρα στις 13.30 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι οδηγοί και οι συνοδηγοί έρχονταν σταδιακά στην περιοχή μέσω του αεροδρομίου Αράξου.

Οι λάτρεις των εκδρομών με κλασικά και άλλα σπάνια οχήματα παρέλαβαν τα οχήματά τους στο αεροδρόμιο του Αράξου ενώ κάποιοι άλλοι τα οδήγησαν απευθείας από το νέο λιμάνι της Πάτρας. Ολοι μαζί αναχώρησαν, άλλοι για Πύλο και άλλοι προς Αθήνα. Από εκεί κινούνται προς Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία ταξιδεύουν προς τα Γιάννενα.

Η συνολική διαδρομή αγγίζει τα 2000 χλμ και εκτιμάται οτι κάθε μέρα θα οδηγούν περίπου 300-350 χλμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις