Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάρον Στόουν: Με τα πόδια ανοιχτά στα 61 της, αναπαριστά την περιβόητη σκηνή στο «Βασικό Ενστικτο» ωραιότερη από ποτέ

Σάρον Στόουν: Με τα πόδια ανοιχτά στα 61...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Once sexy, always sexy

Τρεις δεκαετίες μετά την τολμηρή σκηνή -σάλο στο πολύκροτο θρίλερ «Βασικό ένστικτο», που την έχρισε super star, η ακόμα πανέμορφη Σάρον Στόουν ποζάρει στα 61 της με ανοιχτά πόδια για την πορτογαλέζικη Vogue. Στο πνεύμα του «sexy issue» του περιοδικού αναπαριστά την πασίγνωστη πόζα με μαύρο αισθησιακό  «κορμάκι» στο εξώφυλλο (το 1992 είχε αποκαλύψει τα γεννητικά της όργανα στον Μάικλ Ντάγκλας) αλλά επίσης φωτογραφίζεται τόπλες και με αφόρητα trendy ψιλόμεσο  παντελόνι.

 

Η πασίγνωστη ηθοποιός  αναδεικνύει επίσης σκιστή τουαλέτα αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της και κολυμπάει ημίγυμνη σε πισίνα για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Η Στόουν ξεκίνησε την καριέρα της το 1980 αλλά εξελίχθηκε σε μεγάλο sex symbol των nineties.

Υποδύθηκε την ψυχίατρο Κάθριν Τρεμέλ στο «Βασικό ένστικτο» το 1992 επειδή απέρριψαν το ρόλο η Μισέλ Πφάιφερ και η Ντέμι Μουρ. To φιλμ εκείνο μάλιστα της χάρισε Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας ενώ τρία χρόνια μετά κατέκτησε Οσκαρ για το Casino» πλάι στο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Σήμερα, πάντα σε άψογη φόρμα, κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στο σινεμά και έχει ακτιβιστική δράση. Μετά από δυο διαζύγια, έχει τρία υιοθετημένα παιδιά. Ζει στην Καλιφόρνια στο σπίτι όπου κατοικούσε ο Μοντγκόμερι Κλιφτ. Δηλώνει εχθρός του μπότοξ και των (εμφανών) αισθητικών επεμβάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight