Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Chanel

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 8 το βράδυ

Δείτε απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ, στις 20.00

Κοσμοσυρροή τις τελευταίες ώρες στα Δικαστήρια της Πάτρας από υποψηφίους δημάρχους που καταθέτουν την υποψηφιότητα των συνδυασμών τους, δεδομένης της προθεσμίας κατάθεσης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα αρμόδια Πρωτοδικεία που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας δάσκαλος στη Ναύπακτο. Ο άνδρας καθόταν στη θέση του οδηγού, ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς στο λαιμό του είχε μια καραμπίνα και τραύμα από σφαίρα.

9 χρόνια κλείνουν σήμερα από την ημέρα που 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τράπεζα MARFIN μετά τη ρίψη εμπρηστικού μηχανισμού στο εσωτερικό της από άτομα που είχαν παρεισφρήσει σε διαδήλωση στην Αθήνα και οι υπεύθυνοι της τραγωδίας παραμένουν ασύλληπτοι. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η αιγιώτισσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου με το αγέννητο παιδί της.

Η επέκταση του προαστιακού της Πάτρας προς την Κάτω Αχαΐα, είναι πλέον πραγματικότητα. Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο, και παράλληλα αναμένεται να προχωρήσουν όλες οι εργασίες που απομένουν ώστε σύντομα να ξεκινήσουν και κανονικά δρομολόγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις