Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παραδοσιακοί χοροί, μουσικές και λουλούδια την Παρασκευή στα Ψηλαλώνια -ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πάτρα: Παραδοσιακοί χοροί, μουσικές και ...

Ακόμα στην πλ. Ομονοίας θα γίνει συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο»

Παραδοσιακού χοροί, χορευτικά συγκροτήματα, μουσικές και τραγούδια, θα κυριαρχήσουν κατά τη 2η ημέρα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, που διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 3 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν στις πλατείες των Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας με κεντρικό σύνθημα «Υποδεχόμαστε το Μάη, Τραγουδάμε, Χορεύουμε, Αγωνιζόμαστε».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στα Ψηλαλώνια θα «ανοίξει» στις 19.30, με παραδοσιακούς χορούς, από τα χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, με  αφορμή και την ολοκλήρωση της 7ης Γιορτής Χορευτικών Συγκροτημάτων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Τα συγκροτήματα θα συγκεντρωθούν στις 18.30 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και από εκεί αφού παρελάσουν μέσω των οδών Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Αθανασίου Διάκου και θα καταλήξουν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου θα έχει στηθεί και η γιορτή των λουλουδιών με 14 πάγκους ανθοπωλών.

Oι συμμετοχές και φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού δήλωσαν συμμετοχή 38 συγκροτήματα.

Στην πλατεία Ομονοίας, στις 21.00 το βράδυ θα ξεκινήσει συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο».

*Από το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού, επισημαίνεται σε όσους συμμετάσχουν στην γιορτή, η ανάγκη να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν τα  σχήματα να ανταποκριθούν και φέτος στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Τα συγκροτήματα στις 18.15 θα πρέπει να βρίσκονται στην πλ. Εθνικής Αντίστασης ντυμένα με τις φορεσιές τους το λάβαρο και το βιογραφικό του συλλόγου τους.

Στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων θα παραμείνουν σε κάθε πατάρι τα 4 πρώτα συγκροτήματα για να ξεκινήσουν οι παραστάσεις και τα υπόλοιπα θα κατευθυνθούν στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα , όπου θα περιμένουν τη σειρά τους για την παρουσίαση.  Θα ενημερώνονται για όλα από του συνοδούς τους.

Τα συγκροτήματα που δεν θα παρευρεθούν στην παρέλαση θα χορέψουν στο τέλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις