Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χαράλαμπος Μπονάνος: "Τα διαφορετικά πρόσωπα της Αχαϊας"

Χαράλαμπος Μπονάνος: "Τα διαφορετικ...

"Θέσαμε για στόχο να δημιουργήσουμε μια ισχυρή Περιφέρεια"

Σε περιοχές της Δυτικής Αχαϊας και των Καλαβρύτων βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Χαράλαμπος Μπονάνος, ανήμερα του Πάσχα. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Το μέλος του συνδυασμού «Όλα από την Αρχή», του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, εκτός από το χρόνο που πέρασε με την οικογένειά του είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει κατά την διάρκεια των επισκέψεών του στις προαναφερόμενες περιοχές τα διαφορετικά πρόσωπα της Αχαϊας.

Το ένα πρόσωπο του νομού είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό τον τόπο μας λόγω τη φυσικής ομορφιάς του και τον κατατάσσει σε μια κλειστή ομάδα περιοχών της Ελλάδας που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.

Το άλλο πρόσωπο είναι αυτό που μας πληγώνει. Ενός τόπου που η έλλειψη οράματος και σχεδίου σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο τον κρατάει καθηλωμένο στους σημαντικούς αναπτυξιακούς δείκτες. Η, δε, έμπνευση της περιφερειακής αρχής στο σκέλος των υποδομών εξαντλείται σε κάποια μικρά έργα, των οποίων η κατασκευή παραπέμπει σε άλλες εποχές. «Περιοδεύοντας στην Αχαϊα, πεδινή και ορεινή, αυτό που σκέφτεσαι είναι ότι αυτός ο τόπος αξίζει περισσότερα και καλύτερα» σχολίασε ο Χ. Μπονάνος.

Ο περιφερειακός σύμβουλος καλεί τους Αχαιούς να συμμετέχουν στην αξιολόγηση και την υποβολή προτάσεων που γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του συνδυασμού στην ενότητα «Η γνώμη σου μετράει» (https://nefarmakis.gr/se-chriazomaste-tora/), και τονίζει ότι αυτές  θα συζητηθούν, και πολύ πιθανόν κάποιες να  συμπεριληφθούν στο στρατηγικό πλάνο του συνδυασμού «Όλα από την Αρχή».

«Εκτιμώ ότι η συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την διαδικασία είναι ουσιαστική και όχι συμβολική. Θέσαμε για στόχο να δημιουργήσουμε μια ισχυρή Περιφέρεια και σε αυτή την διαδικασία ο πολίτης έχει σημαντικό ρόλο» επεσήμανε ο Χ. Μπονάνος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις