Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας – Μιλά στο κλειστό του Απόλλωνα – ΔΕΙΤΕ LIVE

Στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας – Μιλά στο κ...

Ενόψει των εκλογών του Μαίου

Στην Πάτρα βρίσκεται απόψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί της κυβέρνησης.

Ο Τσίπρας στην Πάτρα: Με μαγνητικές πύλες ο έλεγχος έξω από το κλειστό – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται απόψε στην Πάτρα, να υπογραμμίσει ξανά την κοινωνική δυναμική που αποκτάει σε όλη την Ελλάδα το εγχείρημα της προοδευτικής συμμαχίας και να θέσει το δίλημμα μπροστά στις κάλπες: «Ή με τους πολλούς, ή με τις ελίτ».

Η αποψινή είναι η δεύτερη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η πρώτη έγινε την Πέμπτη στην Καλαμάτα και μετά την αποψινή ομιλία στην Πάτρα, ακολουθεί τη Δευτέρα η παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Τον πρωθυπουργό, όπως πληροφορείται το thebest.gr, προλογίζει ο επικεφαλής της δημοτικού συνδυασμού «Ώρα Πατρών» και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος.

Δείτε απ’ ευθείας την ομιλία του πρωθυπουργού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις