Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Μιχάλης Σπυρόπουλος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ο Μιχάλης Σπυρόπουλος υποψήφιος με τον Γ...

"Πρωτεύουσα ξανά"

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου κατέρχεται ο Μιχάλης Σπυρόπουλος. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

"Γεννήθηκα στο Σίδνεϋ Αυστραλίας και μεγάλωσα στην γειτονική Ναύπακτο. Κατοικώ μόνιμα στο Ρίο, στην περιοχή του Καστελλοκάμπου, από το 1982, όπου είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη.


Εργάστηκα για 29 χρόνια στον Ο.Σ.Ε., στην συνέχεια στην Δ/νση Δασών Αχαΐας και τέλος, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Α΄ Α/Τ Πατρών, ως Πολιτικός Υπάλληλος ,όπου και συνταξιοδοτήθηκα πριν από 8 μήνες.

Ασχολούμαι με τα κοινά για πολλά χρόνια. Διατέλεσα Γενικός Γραμματέας για 6 έτη στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καστελλοκάμπου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του νεοϊδρυθέντος 2ου Νηπιαγωγείου Ρίου, Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης του πρώην Δήμου Ρίου, Συνδικαλιστής στον Ο.Σ.Ε. και τέλος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου, που δημιουργήθηκε μετά την συνένωση των Δήμων Ρίου και Πάτρας.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, «Πρωτεύουσα Ξανά!», στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, γιατί έχω την θέληση και την εμπειρία να προσφέρω ως Διαμερισματικός Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ρίου.

Τάχθηκα στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα άτομο με πείρα και γνώση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Έχουμε το ίδιο όραμα και θέληση για το καλό του Δήμου μας και για το Ρίο που όλοι θέλουμε και αγαπάμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις