Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κιμ Καρντάσιαν άνοιξε το σπίτι της στη Vogue και απάντησε σε 73 "αδιάκριτες" ερωτήσεις

Η Κιμ Καρντάσιαν άνοιξε το σπίτι της στη...

Εξώφυλλο στο τεύχος του Μαΐου

Το σπίτι της στο περιοδικό Vogue άνοιξε η Κιμ Καρντάσιαν. Μπορεί σπανίως να αλλά αυτή τη φορά πήρε την απόφαση να την δούμε μέσα στην έπαυλη της που αξίζει 60 εκατ. δολάρια. Η ίδια αναφέρθηκε και στο μοναδικό design του χώρου της που είναι έμπνευση των Κάνιε Γουέστ και Axel Vervoordt

Πέρα από το γεγονός ότι άνοιξε το σπίτι της, η Κιμ  απάντησε και σε 73 «αδιάκριτες» ερωτήσεις.

Η 38χρονη Κιμ Καρντάσιαν θα είναι για πρώτη φορά σόλο στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Μαΐου κι έτσι οι κάμερες της Vogue μπήκαν στο πολυτελές σπίτι της, το οποίο η ίδια περιγράφει ως «μίνιμαλ μοναστήρι»

 

Στο βίντεο της Vogue, εμφανίζεται και ο Κάνιε, να παίζει με τα τρία παιδιά τους -την 5χρονη North, τον 3 ετών Saint και την ενός έτους Chicago- στην κρεβατοκάμαρα, ο οποίος και λέει διάφορα πειράγματα στην Κιμ όσο εκείνη απαντά στις ερωτήσεις.

Σχετικά με το τέταρτο παιδί που περιμένουν, μέσω παρένθετης μητέρας, η Κιμ λέει πως το όνομα δεν μοιάζει σε φιλοσοφία με εκείνο της North, για το οποίο μεγάλο ρόλο έπαιξε η Άννα Γουίντουρ, που της είπε ότι είναι «ιδιοφυές».

Η Κιμ έδειξε επίσης τα δώρα που της είχε πάρει ο Κάνιε για τα Χριστούγεννα- κάλτσες Mickey Mouse και Adidas και ακουστικά Apple- και παραδέχθηκε πως αρχικά απογοητεύτηκε αλλά μετά χάρηκε, όταν της αποκάλυψε πως στις αντίστοιχες εταιρίες τής είχε αγοράσει μετοχές. Όπως λέει, ως αντάλλαγμα του δίνει οικονομικές συμβουλές, παρόλο που ο ίδιος τις αγνοεί.

Η Κιμ δίνει στον Κάνιε  οικονομικές συμβουλές, παρόλο που ο ίδιος τις αγνοεί

 

Τέλος η Κιμ επέτρεψε στις κάμερες να μπουν στην κρεβατοκάμαρά της, αποκαλύπτοντας εκεί το ένα πράγματα που εύχεται οι άνθρωποι να σταματούσαν να λένε όταν αναφέρονται σε εκείνη. «Εύχομαι να μην εστίαζαν συνεχώς στα οπίσθιά μου», λέει.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight