Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένη Μπαλατσινού: Τι είπαν για το γάμο με τον Κικίλια οι κόρες της, ο Κωστόπουλος και η Μενεγάκη

Τζένη Μπαλατσινού: Τι είπαν για το γάμο ...

Οι πρώτες αντιδράσεις με την αναγγελία του γάμου

Το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας μονοπολεί το τελευταίο 24ωρο η είδηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια. Μετά την αναγγελία του γάμου στο... "μικροσκόπιο" μπήκαν τα σχόλια για το ευτυχές γεγονός.

Τα σχόλια για τον γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια

Oι πρώτες δηλώσεις της Μπαλατσινού για τον γάμο της με τον Κικίλια!

Τα πρώτα σχόλια που απέσπασαν την προσοχή ήταν αυτά που έκαναν οι κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα αλλά και ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Το love story Μπαλατσινού- Κικίλια: Η γνωριμία, η σχέση, οι φήμες χωρισμού, το ταξίδι στην Πάτρα, τι δήλωσε εκείνος για το γάμο

Η Αλεξάνδρα ανήρτησε κοινή φωτογραφία με τη μαμά της και έγραψε:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό!».

«Όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ»

 

Από την πλευρά της η Αμαλία Κωστοπούλου, ανέβασε ένα παλιό στιγμιότυπο με τη μαμά της και αρκέστηκε να σημειώσει: «Όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ».

Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου

Στον αέρα της εκπομπής «Happy Day«, ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν του τηλεφώνησε για να αποσπάσει μια δήλωσή του σχετικά με τον γάμο της πρώην συζύγου του.

«Μόλις του είπα ποιος είμαι μου είπε: «Και τι θέλεις;» … Όταν τον ρώτησα για για τον γάμο της Τζένης μου είπε: «Δεν πάτε καλά ρε. Please, please» …», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της τους ευχήθηκε τα καλύτερα στην Τζένη Μπαλατσινού. «Ένα ένα παιδιά, μισό λεπτάκι να κάτσω. Πότε γίνανε αυτά; Αυτοί οι δύο δεν είχαν χωρίσει πέρυσι;» αναρωτήθηκε η διάσημη παρουσιάστρια με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να λέει με πολύ χιούμορ:

«Ένα ένα παιδιά, μισό λεπτάκι να κάτσω. Πότε γίνανε αυτά; Αυτοί οι δύο δεν είχαν χωρίσει πέρυσι;»

 

«Είναι σαν έχει παιχτεί μία σειρά σε άλλη χώρα και να έχουμε χάσει μία σεζόν!». «Τα ωραία έργα, που έχουν να κάνουν με love story, σε όλους αρέσουν. Τα κακά κομμάτια δεν θέλουμε. Να ζήσουν ρε παιδιά! Και πολύ καλά κάνουν, ωραίο πράγμα ο γάμος. [...] Αυτά είναι ευχάριστα νέα, να χαίρεστε!» πρόσθεσε και συνέχισε: «Να σας πω και κάτι, που το είπα και στην ίδια την Τζένη όταν την είχα συναντήσει τον χειμώνα. Εγώ δεν τους είχα δει σαν ζευγάρι ποτέ, τους πέτυχα σε χωρισμό αλλά τις είχα πει "οπτικά δένατε". Δεν ξέρω πώς είναι ο άνθρωπος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά οπτικά, δυο πανύψηλοι μαζί πολύ μου άρεσαν. Είναι σικ, περιποιημένοι, στο ίδιο στιλάκι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight