Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Καραγκιόζης του Χρήστου Πατρινού συνόδευσε τον Π. Τσαρούχα ως Δ. Σαββόπουλο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Καραγκιόζης του Χρήστου Πατρινού συνόδ...

Την περασμένη Κυριακή στο σώου μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar» και συγκίνησε κριτές & κοινό

Στο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σώου μιμήσεων του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar" την περασμένη Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, παραβρέθηκε ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός που διατηρεί το «Περί Σκιών» στην οδό Νόρμαν στην Πάτρα.

Ο Χρήστος Πατρινός εκπροσώπησε τον Καραγκιόζη και την παραδοσιακή τέχνη του Θεάτρου Σκιών, με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε μια άψογη συνεργασία με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος μιμήθηκε τον τραγουδοποιό και ερμηνευτή Διονύση Σαββόπουλο, παρουσίασαν ένα δρώμενο που όχι μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά καθήλωσαν και συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό και τους 4 κριτές (Αλέξη Γεωργούλη, Μιμή Ντενίση, Δημήτρη Σταρόβα και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας στο ρόλο του τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι "Σαν τον Καραγκιόζη" και με τον Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο στον μπερντέ του αγαπημένου δάσκαλου της τέχνης Χρήστου Πατρινού πέρασαν το μήνυμα της διαχρονικότητας του Θεάτρου Σκιών στο πανελλήνιο.

Η εξαίρετη ερμηνεία του διαγωνιζόμενου Πασχάλη Τσαρούχα ως Νιόνιος που πραγματικά πέτυχε μία μεγάλη ομοιότητα τόσο οπτικά όσο και φωνητικά, και με τη μοναδική παραδοσιακή φωνή Καραγκιόζη του Χρήστου Πατρινού, τα διθυραμβικά σχόλια της κριτικής επιτροπής και της παρουσιάστριας Μαρία Μπεκατώρου επιβραβεύτηκαν με την υψηλή βαθμολογία κατακτώντας επάξια την 1η θέση τη συγκεκριμένη βραδιά.

Σε ανάρτηση του στο facebook ο Χρήστος Πατρινός αμέσως μετά την επιτυχία σημείωσε «συγχαρητήρια θερμά! Από τη σημερινή ψηφοφορία νικητής αναδείχτηκε η επιβλητική παρουσία του Πασχάλη Τσαρούχα με συνοδοιπόρο την τέχνη του θεάτρου σκιών, την παράδοση και τις αξίες μας!».

https://www.antenna.gr/watch/1275421/your-face-sounds-familiar-pasxalis-tsaroyxas-epeisodio-10

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight