Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ιατροδικαστική δεν «έδειξε» την αιτία θανάτου του Αγρινιώτη Λάμπρου Νταλαπέρα που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι της Νικιάνας

Η ιατροδικαστική δεν «έδειξε» την αιτία ...

Μέσα στο Ι.Χ. του

Διενεργήθηκε σήμερα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, από την Ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου 63χρονου Αγρινιώτη (από το Καστράκι), συνταξιούχου αστυνομικού, Λάμπρου Νταλαπέρα, ο οποίος διέμενε μόνιμα στη Λευκάδα, είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιανουαρίου, και τελικά χθες βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο λιμάνι της Νικιάνας.

Σύμφωνα με την κ. Τσιόλα, η ιατροδικαστική εξέταση δεν «έδειξε» στο 100% την αιτία θανάτου, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, αν και όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε πνιγμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σώμα του δεν έφερε κακώσεις ενώ δεν διαπιστώθηκε οποιοδήποτε ίχνος το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ύποπτο.

Πλέον αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις που και πάλι ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα ρίξουν απόλυτα φως στην αιτία θανάτου.

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι, θα πουν αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας (Μητρόπολη) Λευκάδας, στις 11.30π.μ. το τελευταίο αντίο στον Λάμπρο Νταλαπέρα.

 

Πηγή: sinidisi.gr

 

Πηγή: sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις