Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη σειρά του ΑΝΤ1 "Η Επιστροφή" μπήκε και ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης

Στη σειρά του ΑΝΤ1 "Η Επιστροφή&quo...

Υποδύεται το διοικητή της αστυνομίας

Ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης είναι στα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» που προβάλλεται καθημερινά στο κανάλι του ΑΝΤ1 στις 20.45, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Πράγματι η συγκεκριμένη σειρά εξελίχθηκε στα δυνατά «όπλα» του καναλιού του Αμαρουσίου και η συγκεκριμένη σειρά ενισχύεται και με άλλους ηθοποιούς όπως τον Σωτήρη Δούβρη αλλά και την Αγγελική Δαλιάνη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο Σωτήρης Δούβρης που ξεκίνησε από ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα της Πάτρας για να πάει στη συνέχεια στην Αθήνα όπου αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη και ξεκίνησε καριέρα επαγγελματία ηθοποιού, με σταθερή παρουσία τώρα εδώ και περισσότερα από δώδεκα χρόνια, υποδύεται στη σειρά του ΑΝΤ1, το νέο διοικητή της Αστυνομίας Δημήτρη Γιάνναρη. Για το ρόλο του έκανε και την ανάλογη έρευνα και προετοιμασία κοντά σε πραγματικούς αστυνομικούς κι ανέβασε και μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram.

Ο Σωτήρης Δούβρης είναι και δημιουργός του θεατρικού εργαστηρίου Καταπακτή.

Στη σειρά "Η Επιστροφή" παίζουν οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Βασίλης Μίχας, Λεωνίδας Κακούρης, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight