Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Προσπάθεια προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 με...μηδέν μπάτζετ

Προσπάθεια προβολής του Πατρινού Καρναβα...

Ο Δήμος Πατρέων δεν προνόησε για κάποια καταχώρηση στον Τύπο -Θα έρθει πάντως Κινέζικο συνεργείο

Με μηδέν χρήματα κι όμως έχουν γίνει πολλά από άποψης προβολής του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού. Αυτή είναι η πραγματικότητα μιας και από το Δήμο και δη την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων δεν αποφασίστηκε να μπει καμία πληρωμένη καταχώρηση αλλά και το μπάτζετ ήταν περιορισμένο μην επιτρέποντας όπως ίσως άλλες χρονιές παλιότερα που καλύπτονταν τα έξοδα σε δημοσιογραφικές αποστολές. Η ΕΡΤ πάντως θα μεταδώσει για ένα δίωρο την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 10 Μαρτίου 2019, 14.00 με 16.00 την μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, μάλιστα όχι μόνο μέσα από την ΕΡΤ1, αλλά και μέσω της ERTworld δορυφορικά και στο διαδίκτυο.

Ήδη στο μεταξύ, είναι έτοιμο και το διαφημιστικό σποτ της μετάδοσης, την οποία θα αναλάβουν όπως και πέρυσι οι Νατάσα Τραγουστή, Μιχάλης Μπαιρακτάρης και Γιώργος Λογαράς.

Στο μεταξύ η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, Αναστασία Ψαρρού που είναι πρωτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει  στην Ηλιούπολη στην Αθήνα, φιλοξενήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Πάτρας στην εκπομπή της Αθανασίας Σταμοπούλου και του Τάκη Θεοδωρακόπουλου ενώ το πρωί της Τρίτης 5/3 είχε τηλεοπτική σύνδεση μαζί της από το κέντρο της πλ. Γεωργίου το κανάλι Σκάι και ο εδώ ανταποκριτής Χρήστος Στρατουλάκος.

Αναφορικά με τα παράπονα ότι η προβολή της εντυπωσιακής παρέλασης του Καρναβαλιού των μικρών ήταν μηδαμινή και ως θέμα δεν έπαιξε σχεδόν πουθενά στα Αθηναικά Μέσα ενημέρωσης, πληροφορηθήκαμε πως ήδη στην εφημερίδα Έθνος υπήρξε πριν λίγες μέρες 4σελιδο αφιέρωμα στο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκος Χρυσοβιτσάνος μίλησε σε ελληνική εκπομπή στο Γαλλικό ραδιόφωνο για το Καρναβάλι της Πάτρας ενώ το σαββατοκύριακο στην Πάτρα θα βρίσκεται και το Κινέζικο πρακτορείο με κάμερα και δημοσιογράφο μεταφέροντας πλάνα από την καρναβαλική Πάτρα στην μακρινή Κίνα.

Τέλος εκτός από την παρουσία της βασίλισσας του Πατρινού καρναβαλιού σε Αθηναικές εκπομπές, έντονη παρουσία είχαν οι σοκολατορίχτες σε εκπομπές όπως του Γιώργου Παπαδάκη, της Φαίης Σκορδά, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Ζήνας Κουτσελίνη διαφημίζοντας όσο καλύτερα μπορούν το θεσμό της Πατρινής αποκριάς.

Σημαντική είναι και η προσπάθεια του γραφείου Τύπου της Κοινωφελούς με συνεχή ενημέρωση και δελτία Τύπου για τις δράσεις του Καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019