Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια – Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος και φέρνει καθ...

Δύσκολη εποχή για αποφάσεις

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και του εμπορίου, γυρίζει ανάδρομος από την Τρίτη 5/3 ως τις  28/3 από το ζώδιο του Ιχθύ. Ανακατέματα, λάθη, αναβολές, καθυστερήσεις, αφηρημάδα, απροσεξία και βλάβες θα προκαλούν χάος στην καθημερινότητά μας, για τουλάχιστον 23 ημέρες.

Όπως είπε η Άση Μπήλιου, την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου", οι πρώτες ημέρες είναι πάντα οι πιο δύσκολες. Όσο για το ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο; Αυτοί θα είναι τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς.

Για να τη βγάλουμε... καθαρή, η αγαπημένη αστρολόγος είπε ότι θα πρέπει να διαφυλάξουμε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και τα μέσα επικοινωνίας. Επισής, χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις, στα ταξίδια, θα πρέπει να ελέγχουμε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, αλλά να δίνουμε προσοχή και στα πράγματά σας, όπως διαβάζουμε στο star.gr.

Διαβάστε και δείτε τις προβλέψεις της Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Για τους Κριούς και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Προφυλάξτε τα μυστικά σας. Ίσως έχετε αρκετά παρασκηνιακά ραντεβού κι επαφές για δουλειές ή προσωπικούς λόγους".

Για τους Ταύρους και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα, αλλά και στα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς. Επιστροφές φιλικών προσώπων".

Για τους Διδύμους και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Αποφύγετε σημαντικές αγορές. Προσοχή στα επαγγελματικά. Δείτε τις λεπτομέρειες ενός καινούργιου εγχειρήματος".

Για τους Καρκίνους και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Συζητήστε για μια επαγγελματική πρόταση αλλά όσο κι αν πιεστείτε απαντήστε αργότερα. Καθυστερήσεις σε ταξίδια".

Για τους Λέοντες και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Προσοχή σε καθυστερημένους λογαριασμούς, σε λάθη σε λογαριασμούς, κάρτες και δάνεια".

Για τους Παρθένους και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Θα υπάρχουν καθυστερήσεις, επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν ή από παλιούς συνεργάτες".

Για τους Ζυγούς και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Προσέξτε στα θέματα εργασίας τα λάθη, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει τι σας ζητούν, μη βιάζεστε να υπογράψετε μια επαγγελματική συμφωνία".

Για τους Σκορπιούς και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Θέματα που αφορούν μια ερωτική σχέση, το θέμα παιδί ή ένα δημιουργικό σχέδιο θα σας απασχολήσουν".

Για τους Τοξότες και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια αναμοχλεύονται και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Προσοχή στην επικοινωνία".

Για τους Αιγόκερους και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Προσέξτε τα λάθη κρίσης, την αναποφασιστικότητα και την αφηρημάδα".

Για τους Υδροχόους και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων, αλλά ξαναδείτε οφειλές και χρέη του παρελθόντος".

Για τους Ιχθύς και τον ανάδρομο Ερμή, η Άση Μπήλιου είπε: "Προσοχή στις επαφές σας με άλλους, ελέγχετε καλύτερα τα θέματα επικοινωνίας, το μεταφορικό σας μέσο. Κλείστε εκκρεμότητες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight