Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης» - Οι στίχοι της Μεγαλοοικονόμου για τον πρωθυπουργό

«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης» - Οι στ...

Η βουλευτής μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης». Αυτό είναι το τετράστιχο που έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και απήγγειλε τραγουδιστά στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη.

Η προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην ίδια συνέντευξη είπε ότι βρίσκει τον πρωθυπουργό «πολύ γοητευτικό».

«Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει μια ηγετική προσωπικότητα. Δεν καταλαβαίνει από βαρίδια. Δεν θα ακολουθήσει κάτι που θα του πει ένας υπουργός ή συνεργάτης του, αν δεν το θέλει ο ίδιος», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της πριν μερικά χρόνια.

«Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 1994. Είχαν παραβιάσει το εργαστήριο, είχαν κόψει χρηματοκιβώτια, είχαν κάνει μια μεγάλη σχεδιασμένη διάρρηξη. Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό. Αφού έφυγε το εμπόρευμα σταμάτησε να λειτουργεί και το εργαστήριο» είπε.

«Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή γιατί τα δυο μεγάλα παιδιά μας σπούδαζαν, ο μικρός ήταν τεσσάρων ετών και προσπαθούσαμε να βάλουμε τη ζωή μας σε κάποια τάξη. Δεν θέλαμε να μας βλέπουν τα μεγάλα μας παιδιά που σπούδαζαν στεναχωρημένους, ο άντρας μου κάπνιζε πολύ κι εγώ έτρωγα. Μέχρι που έπιασα τον εαυτό μου να τρώω σαρδέλα και να έχω κι ένα κουτί μαρμελάδα ανοιγμένο δίπλα μου. Πάχυνα, έγινα 100 τόσα κιλά. Με είχε πιάσει μια αγχωτική βουλιμία» τόνισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight