Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Δείτε τη στιγμή που το πλήρωμα 106 βρίσκει τον Κρυμμένο Θησαυρό! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη στιγμή που το πλήρωμα 106 βρίσκ...

"Εισβολή" καρναβαλιστών στα Παλαιά Σφαγεία

Eίναι η στιγμή που καρναβαλιστές εισβάλλουν ενθουσιωδώς σε κτίριο των Παλαιών Σφαγείων. Πίσω από την πόρτα τους περιμένει ο Κρυμμένος Θησαυρό, ο οπόίος βγαίνει στο φως σε κλίμα ενθουσιασμού.

Το πλήρωμα 106  είναι αυτό που βρήκε τον θησαυρό. Υπεύθυνοι του πληρώματος είναι ο Ανδρέας και ο Μιχάλης Ασημακόπουλος. Το θέμα τους φέτος είναι "Αρλεκίνοι".

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τον Κρυμμένο Θησαυρό, βρήκαν οι νικητές στο κτίριο Κ1 των παλαιών Σφαγείων, όπου θα φιλοξενήσει τον πολυχώρο προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού και του Καραγκιόζη και που σύμφωνα με την μελέτη θα στεγαστεί το διοικητήριο.

Ο εναρκτήριος γρίφος της έναρξης του κυνηγιού για την εύρεση του 54ουΚρυμμένου Θησαυρού δόθηκε με εικόνα, που γνωστοποιούσε την εξαφάνιση του Θησαυρούλη, της μασκότ του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που καλούνταν οι κυνηγοί να βρουν.

Χρησιμοποιώντας τα κεφαλαία γράμματα της εικόνας έπρεπε να συλλέξουν 9 κύβους από 9 τοποθεσίες, που τους παρέπεμπαν οι λέξεις με τα κεφαλαία γράμματα και να σχηματίσουν 6 παζλ που τους οδηγούσαν στο Καρναβάλι, στον Καραγκιόζη, στη μακέτα της μελέτης για τον καρναβαλικό πολυχώρο, στη Μασκότ-Θησαυρούλη, στο κτίριο Κ1 που ήταν κρυμμένος και στη σωστή σειρά προκειμένου να βρεθεί το κλειδί για να ανοίξουν κτίριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019