Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Άρωμα" μαφιόζικου χτυπήματος στην έκρηξη στη Γλυφάδα - Ένας τραυματίας- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Άρωμα" μαφιόζικου χτυπήματος ...

Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την έκρηξη που προκάλεσε πανικό στη Γλυφάδα νωρίς το πρωί της Παρασκευής (01.03.2019). Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα μαφιόζικο χτύπημα με στόχο Αυστραλό επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο Ντουμπάι και έχει γραφεία κοντά στο υπαίθριο πάρκινγκ όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο στο οποίο είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε τέσσερα οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά. Αυτή την ώρα είναι κλειστή η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την ισχυρή έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη σημειώθηκε, πιθανότατα, την ώρα που ένας άνδρας μπήκε σε αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά τη μηχανή. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε τέσσερα οχήματα, συνολικά. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σημειώνεται ότι έως αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ newsit.gr

φωτο eurokinissi

Το σίγουρο είναι ότι σώθηκε από βέβαιο θάνατο εξαιτίας της αυτοθυσίας ενός οδηγού μηχανής που έτυχε να περνά από το σημείο την ώρα που έγινε η έκρηξη. Το αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες και ο οδηγός της μηχανής, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, με κίνδυνο της δικής του ζωής, άνοιξε την πόρτα για να απεγκλωβίσει τον τραυματία. Αν δεν το είχε κάνει, ο άνδρας θα είχε απανθρακωθεί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις