Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με το νεκρό βρέφος στη Βάρκιζα-Η μάνα το έδενε και το άφηνε ώρες μόνο του...

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας μ...

Από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι την τραγική νύχτα που πέθανε...

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πόρτα της γκαρσονιέρας στη Βάρκιζα όπου βρήκε φρικτό θάνατο ένα βρέφος 17 μηνών έρχονται στην δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη ότι το μωρό παρέμενε επί ώρες μόνο του στο σπίτι.

To οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία με το μωρό που κάηκε

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Alpha η μητέρα – σε βάρος της οποίας  ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος – κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είχε αφήσει το μωρό μόνο του επειδή καυγάδιζε με το φίλο της. Η ίδια φέρεται να είπε πως άφηνε συνέχεια το μωρό μόνο του και εκείνη έφευγε από το σπίτι. Η μητέρα φέρεται να δήλωσε ότι έδενε το μωρό από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε. Είχε βάλει το καρεκλάκι του στο κρεβάτι για να μην κουνηθεί και εκείνη έφευγε. Επέστρεφε να δει τι κάνει δύο φορές την ημέρα και το τάιζε.

Οταν την ρώτησαν γιατί άφησε το μωρό μόνο του φέρεται να είπε, όπως μεταδίδει ο Alpha, «το μωρό πέθανε δεν μπορώ να κάνω κάτι, εγώ είμαι το θέμα τι θα πάθω», δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Το  μοιραίο βράδυ δήλωσε πως έφυγε από το σπίτι στις 12:30 και επέστρεψε πέντε ώρες αργότερα. Απαντώντας στο γιατί το έκανε αυτό, είπε ότι είχε πει στον φίλο της να περάσει να το δει. Ο φίλος της οδηγός ταξί, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι έχουν χωρίσει εδώ και ένα μήνα και δεν πήγαινε να δει το παιδί.

Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο θα απολογηθεί εντός των ημερών στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις