Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συναντήσεις Ρώρου για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης της Πάτρας

Συναντήσεις Ρώρου για την ανάπλαση της π...

Ποιους είδε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων

Με αφορμή την εκδήλωση της ΩΡΑ Πατρών για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γιώργο Ρώρο συναντήθηκε με τον ΟΛ.ΠΑ. Α.Ε., τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών και τη Διοίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Σε όλες τις συναντήσεις το κύριο ζήτημα που αναδείχτηκε ήταν η αναγκαιότητα ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Πάτρας με ένα συνεκτικό σχέδιο που δεν θα περιορίζεται στα όρια της παραχωρούμενης από την κυβέρνησης έκτασης καθώς και η εναρμόνιση του σχεδιασμού με τις πραγματικές ανάγκες της Πάτρας.

Η διατήρηση κάποιων λιμενικών δραστηριοτήτων ακόμα και εντός του παλιού λιμανιού η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα σε συγκεκριμένες δραστηριότητες και η ανάγκη εξάντλησης της διαβούλευσης με τους φορείς της πόλης αποτέλεσαν όχι μόνο κοινό τόπο συζήτησης αλλά τον μοναδικό δρόμο, όπως αναφέρθηκε από τον Γιώργο Ρώρο, για την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης. Το ζητούμενο, όπως τονίστηκε, είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση να δημιουργήσουν πολύτιμες θέσεις εργασίας και να συμβάλλουν στην αποτύπωση της ταυτότητας της Πάτρας εντάσσοντάς την ξανά στο χάρτη των μεγάλων και ιστορικών μεσογειακών πόλεων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις