Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Καραμανδάνειο της Πάτρας ο 9χρονος που χτύπησε ο πατέρας του, μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του

Στο Καραμανδάνειο της Πάτρας ο 9χρονος π...

Από την Εισαγγελία

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών παραμένει ο 9χρονος αλλοδαπός ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από τον πατέρα του μέσα στον κόσμο προχθές, στο παλιό λιμάνι της Πάτρας. Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ήθελαν τον πατέρα του να τον χαστουκίζει και να τον χτυπά στην πλάτη με καρέκλα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο 31χρονος αλλοδαπός πατέρας του αγοριού , συνελήφθη και τελικά αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Ο 9χρονος όπως αναφέρει στο thebest.gr η Διοικήτρια του Καραμανδανείου Βασιλική Γεωργιοπούλου υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, είναι σε καλή κατάσταση η υγεία του και ουσιαστικά παραμένει στο νοσοκομείο μέχρι να αποφασιστεί από την Εισαγγελία τι θα γίνει από δω και πέρα με την επιμέλεια του παιδιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οικογένεια μεταναστών η οποία φιλοξενείται σε δομή προσωρινά μια και το παιδί νωρίτερα είχε νοσηλευτεί στο ΠΓΝΠ από το οποίο πήρε εξιτήριο προ ημερών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες (προχθές) το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι σύμφωνα με την αστυνομία, νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα  Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα. Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις