Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κινηματογραφική καταδίωξη για όχημα που μετέφερε 33 κιλά χασίς στην Ιόνια Οδό

Κινηματογραφική καταδίωξη για όχημα που ...

Συνελήφθησαν δυο άτομα στην Αμφιλοχία

Κινηματογραφική καταδίωξη χθες το απόγευμα στην Αιτωλοακαρνανία για την ακινητοποίηση ενός αυτοκινήτου που ήταν φορτωμένο με χασίς.

Αρχικά αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμερα στον οδηγό και τον συνοδηγό να σταματήσουν στα διόδια του Μενιδίου, επί της Ιόνιας Οδού. Αντί όμως ο οδηγός να σταματήσει, πάτησε τέρμα γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη. Με επικίνδυνους ελιγμούς  πέρασε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον κόμβο Αμβρακίας, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αμφιλοχία, έκανε αναστροφή και έφτασε ως την περιοχή της Στάνου όπου ακινητοποιήθηκε.

Οι δυο επιβάτες βγήκαν από το όχημα κι άρχισαν να τρέχουν πεζοί μέσα στο χωριό εγκαταλείποντας το όχημα που διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο σάκους ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 33 κιλών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δυο επιβαίνοντες στο όχημα έναν Έλληνα και λίγες ώρες αργότερα τον Αλβανό συνεργό του.

Και οι δυο προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας όπου ανακρίνονται και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια, με την οποία θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Εκτός από το φορτίο με το χασίς, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (18-2-2019), το πρωί και το απόγευμα, στη Στάνο και στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο δράστες και συγκεκριμένα ένας 43χρονος ημεδαπός 
και ένας 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., επιχείρησαν να σταματήσουν για αστυνομικό έλεγχο, στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Μενιδίου, αυτοκίνητο που 
οδηγούσε ο 43χρονος, με συνεπιβάτη τον 30χρονο.

Οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή στη Στανο Αμφιλοχίας.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., στο αυτοκίνητο των δραστών, βρήκαν δύο σάκους που περιείχαν (32) κιλά και (850) γραμμάρια κάνναβης, τους οποίους και κατέσχεσαν.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., λίγη ώρα μετά το περιστατικό, σε δασώδη περιοχή στη Στάνο ο 43χρονος, ενώ ο 30χρονος συνεργός του εντοπίστηκε 
και συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Αμφιλοχία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Το προανακριτικό έργο ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις