Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαλύεται σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. ; Τι περιμένουν ως έκπληξη στη Βουλή...

Διαλύεται σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα...

Ολες οι εξελίξεις θα δρομολογηθουν σήμερα

Θα είναι η σημερινή ημέρα  διάλυσης της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων;  Οι απαντήσεις θα δοθούν σήμερα αφού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Αριστείδης Φωκάς στις 10 το πρωί διαγράφεται ο κ. Παπαχριστόπουλος και διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ».

Από χθες, άλλωστε, ο Πάνος Καμμένος είχε στείλει τελεσίγραφο στον Θανάση Παπαχριστόπουλο: είτε παραδίδει την έδρα του πριν από την ψηφοφορία για την κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ είτε διαγράφεται.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως έχει δηλώσει θα παραιτηθεί αλλά αφού ψηφίσει την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ.

Η γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής  έρχεται προς συζήτηση στη διάσκεψη των Προέδρων στις 9.30 το πρωί και είναι αυτή που ίσως τελικά βάλει ταφόπλακα στην Κ.Ο. του Πάνου Καμένου αφού έκρινε ότι για να υφίσταται θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον πέντε βουλευτές που εκλέχθηκαν με το συγκεκριμένο κόμμα.

Είναι όντως έτσι ή θα έρθει την τελευταία στιγμή η έκπληξη; Η δήλωση του κ. Φωκά τον Σκάι αφήνει ανοιχτά αρκετά ενδεχομενα:

«πάντα υπάρχει και η έκπληξη. Μπορεί κάποιος βουλευτής, τον κ. Καμμένο (τον Δημήτρη), τον κ. Νικολόπουλο (σ.σ. ο τρίτος είναι ο Λαζαρίδης), τελευταία στιγμή ίσως έρθουν πίσω στην ομάδα». Αλλά πρόσθεσε ότι για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις