Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου ξεκινά live εμφανίσεις η Αλεξία Μιχαήλ

Πάτρα: Από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου ...

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει σπουδάσει και ψυχολογία

H νεαρή τραγουδίστρια Αλεξία Μιχαήλ συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού και έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια όπως τα “Επανάσταση”, “Eφιάλτης” και “Δεν τηλεφώνησες” σε στίχους  και μουσική του Γιώργου Κουτσογεωργάκη που είχαν κυκλοφορήσει από τη Magnet Music αλλά και το πρόσφατο single της με τίτλο "Τώρα" που σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτό τον καιρό, ήρθε στην Πάτρα και προσκαλεί το κοινό να την δει από κοντά στις live εμφανίσεις της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Η όμορφη καλλιτέχνιδα όπως είδαμε, πρωτοτραγούδησε επαγγελματικά στα Αστέρια Γλυφάδας στην Αθήνα στο πλάι του Πάνου Κιάμου και ήταν τότε που η ίδια συνειδητοποίησε ότι ένα όνειρο της επιτέλους γινόταν πραγματικότητα.

Η Αλεξία Μιχαήλ μπορεί να την έχει κερδίσει το τραγούδι, ωστόσο έχει κάνει και σπουδές ψυχολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Όπως έχει πει σε συνέντευξη της  στο www.iapopsi.gr, «δεν σπούδασα Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Απλώς, με ενδιέφερε ως γνώση, και ακόμα με ενδιαφέρει. Γι’ αυτό έχω κάνει και κάποια μεταπτυχιακά πάνω σε αυτό και συνεχίζω να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας. Η γνώση ποτέ δεν σταματάει!».

Όσο για το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε μουσική σκηνή, ήταν το χορευτικό “I will survive” της σπουδαίας Gloria Gaynor, στα Αστέρια Γλυφάδας. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο χειροκρότημα από ένα γεμάτο μαγαζί. Μετά την πρώτη φράση, χαμογέλασα και δεν μπορούσα να συνεχίσω απ’ τη χαρά μου», είπε στην συνέντευξη της στο iapopsi.gr.

Αυτή την περίοδο λοιπόν η Αλεξία Μιχαήλ ξεκινά εμφανίσεις στην πίστα του Romeo στο Προάστιο.

Μαζί της θα είναι οι Θανάσης Βασιλάκος, Μαρία Κίου, Ζαν Batist και ο λαικός ερμηνευτής και συνθέτης Λευτέρης Κιντάτος.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Βασίλης Θεοδωράκογλου.

Από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight