Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Με χτύπησε και θόλωσα", λέει ο 22χρονος που πυροβόλησε επιχειρηματία γιατί ζήτησε την επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Με χτύπησε και θόλωσα"...

ΔΕΙΤΕ τι υποστηρίζει ο νεαρός

Ο 22χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη επιχείρησης της Πάτρας επειδή εκείνος ζητούσε πίσω το Δώρο των Χριστουγέννων από την φίλη του, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open περιγράφει τους εκβιασμούς που δεχόταν η σύντροφός του για να επιστρέψει το επίδομα. Αποκάλυψε, επίσης, ότι προτού τον πυροβολήσει, ο επιχειρηματίας τον είχε γρονθοκοπήσει.

"Μου έκανε νόημα να κατέβουμε κάτω στο υπόγειο όπου σε αυτόν τον χώρο δεν υπήρχαν κάμερες. Όπως κάθομαι ανυποψίαστος να υπογράψω το χαρτί παραίτησης, ξαφνικά μου λέει να ζητήσω συγγνώμη για όλο αυτό. Ξαφνικά μου δίνει γροθιά στον ώμο, όπου ξέρει ότι είχα πρόβλημα. Εδώ και δύο μήνες έχω κάνει ένα χειρουργείο στον ώμο, έχω βάλει σίδερα. Παραλύει το χέρι μου, με πιάνει κεφαλοκλείδωμα, με πετάει πάνω σε κάτι ράφια, εγώ να πονάω πάρα πολύ και μου πατάει με δύναμη το κεφάλι πάνω στον τοίχο" περιγράφει μεταξύ άλλων τη στιγμή του περιστατικού ο κατηγορούμενος σύντροφος της υπαλλήλου.

 

 

Με πληροφορίες από enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις