Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάμερα κατέγραψε το τροχαίο με το 3χρονο κοριτσάκι στις Ιτιές - Σοκάρουν οι μαρτυρίες στο thebest.gr για την παράσυρση - ΒΙΝΤΕΟ

Κάμερα κατέγραψε το τροχαίο με το 3χρονο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αυτόπτες κάνουν λόγο ότι παρασύρθηκε από δύο διαδοχικά οχήματα

Οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και ανθρώπων που έφθασαν στο σημείο του ατυχήματος ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που συνέβη, σοκάρουν! Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Κυριακής κοντά στις Ιτιές και μπροστά από γνωστό φούρνο, ενώ κάμερα έχει καταγράψει το τροχαίο.

Το μόλις 3 χρονών κοριτσάκι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, παρασύρθηκε αρχικά από το ρεύμα της Ακτής Δυμαίων με κατεύθυνση προς τα Βραχνέικα, κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα και εκεί ένα δεύτερο όχημα -όπως μας περιγράφουν άνθρωποι που έσπευσαν αμέσως στο σημείο- αναπήδησε πάνω από το κεφαλάκι του μικρού κοριτσιού. Από θαύμα -μας λένε- δεν το σκότωσε επι τόπου.

Δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την 3χρονη από τις Ιτιές της Πάτρας - Η συγκλονιστική περιγραφή της αναισθησιολόγου του ΕΚΑΒ

Το thebest.gr μίλησε με ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που συνέβη. Κάτοικος της περιοχής μας λέει πως το όχημα άφησε το αποτύπωμα των ελαστικών του στο κεφαλάκι του μικρού παιδιού. Ηταν τέτοια η σφοδρότητα με την οποία το παρέσυρε και επίσης ο αιφνιδιασμός του οδηγού, στην πορεία του οχήματος του οποίου βρέθηκε το κορμάκι του μικρού κοριτσιού, σχεδόν αναίσθητο από την πρώτη παράσυρση!

Η κάμερα ασφαλείας επιχείρησης έχει καταγράψει το τροχαίο

Η κάμερα ασφαλείας επιχείρησης έχει κατα...

Η κάμερα ασφαλείας επιχείρησης έχει καταγράψει το τροχαίο

Η μητέρα της μικρής έτρεξε και πήρε το μικρό παιδί στην αγκαλιά της. Μέσα στον πανικό της του έκανε μαλάξεις για να επανέλθει. Επι τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε το μικρό παιδί από όχημα που το είχαν αρχικά οδηγήσει σχεδόν αναίσθητο, για να το διεκομήσουν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την παράσυρση της 3χρονης στις Ιτιές της Πάτρας

Η κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού παραμένει κρίσιμη. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει, είναι σοβαρές. Διασωληνώθηκε άμεσα και έγιναν οι κατάλληλες επεμβάσεις για εκτόνωση των πιθανών οιδιμάτων στο κεφαλάκι του.

Η ζωή της μικρής κρέμεται από μια κλωστή, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από τη ΜΕΘ παίδων στον ΠΓΝ Πατρών. Ο διευθυντής της μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης, μας εξήγησε πως τα τραύματα του 3χρονου κοριτσιού είναι βαρύτατα!

Λάμπες ηλεκτροφωτισμού της περιοχής δεν λειτουργούν τις τελευταίες νύχτες

Λάμπες ηλεκτροφωτισμού της περιοχής δεν ...

Λάμπες ηλεκτροφωτισμού της περιοχής δεν λειτουργούν τις τελευταίες νύχτες

Το μικρό παιδί φέρεται να βγήκε από οίκιμα στο οποίο έπαιζε νωρίτερα στην περιοχή

Το μικρό παιδί φέρεται να βγήκε από οίκι...

Το μικρό παιδί φέρεται να βγήκε από οίκιμα στο οποίο έπαιζε νωρίτερα στην περιοχή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις