Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Χριστίνα Αλεξανιάν του "Λόγω Τιμής" παρέστη στην πίτα της Αντικαρκινικής στην Πάτρα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Χριστίνα Αλεξανιάν του "Λόγω Τιμή...

Το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της Αντικαρκινικής Νατάσα Ράγιου

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ.

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία της η συμπαθής ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν που αγαπά την πόλη της Πάτρας από την εποχή που γυρίστηκε το σήριαλ «Λόγω Τιμής» όπου έπαιζε.

Στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί το παρών.

Η Νατάσα Ράγιου που είναι πρόεδρος του ΔΣ του παραρτήματος Πάτρας της Αντικαρκινικής σ’ ένα προσωπικό της σημείωμα αναφέρει τα εξής:

«Με λίγα λόγια από καρδιάς θέλω να σας πω  ότι το απόγευμα της περασμένης Τέταρτης ήταν  μαγικό. Ανταμωθήκαμε πολλοί φίλοι, κουβεντιάσαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε χαρήκαμε, τραγουδήσαμε, σχολιάσαμε, θυμηθήκαμε, νοσταλγήσαμε, πολιτικολογήσαμε  κόψαμε την πίτα μας δώσαμε δώρα, ανταλλάξαμε ευχές  και  φυσικά φωτογραφηθήκαμε για να  αποτυπώσουμε  ωραίες  στιγμές.

Παρά τον   δύσκολο καιρό, κυριολεκτικά και μεταφορικά, η αίθουσα του «Αστέρα» γέμισε με όμορφα  χαμογέλα από ζεστούς ανθρώπους που έδειξαν ότι  βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια της Αντικαρκινικής. Σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο , μέλη, φίλοι, συγγενείς και η αγαπημένη Χριστίνα Αλεξανιάν που.. «λόγω τιμής»,  αφού συνάντησε παλιούς γνώριμους από την πόλη, γλύκανε την βραδιά αφήνοντας το δικό της στίγμα για την Πάτρα που αγαπάει και τόνισε την εθελοντική της παρουσία και βοήθεια στην Αντικαρκινική Εταιρεία. (Ναι, ο Πατρινός σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης αρχίζει τα γυρίσματα  του δεύτερου κύκλου του «Λόγω Τιμής» στην Πάτρα τον Απρίλιο!)

Τι θα θυμόμαστε:

-Την γλυκιά μουσικό  Αμαλία Αντωνοπούλου με το μπουκέτο της παιδικής της χορωδίας (όλα κορίτσια με εξαίρεση έναν ..Άγγελο) που  μας χάρισαν υπέροχα τραγούδια και αποχαιρέτησαν  τον παλιό χρόνο μελωδικά.

-Τα πέντε   φλουριά που ήταν αυθεντικά μεταλλικά εκατοντάδραχμα ..παλαιάς κοπής.

-Τα χειροποίητα δώρα αλλά και τα χειροποίητα γλυκά.

-Την εξαιρετικό διάκοσμο της αίθουσας, προσφορά από την ομάδα της Άννας Μαρίας Ρογδάκη.

-Την  ευγενική  και διακριτική παρουσία του πανοσιολογιότατο καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Ομπλού Νεκτάριου Κωτσάκη  και τα ζεστά λόγια του  πατρός Προκοπίου Κόρδα  που ευλόγησε την πίτα εκ μέρους του Μητροπολίτη.

-Τις απλές και  λιτές κουβέντες του αντιδημάρχου Δημήτρη Πελεκούδα,  εκ μέρους του Δήμου, για το μαζί, το τώρα και το αύριο αυτής της πόλης.

-Τα δυο υπέροχα κείμενα αισιοδοξίας όχι μόνο  για τους καρκινοπαθείς αλλά για όλους, που  διάβασε με ευαισθησία  η φιλόλογος  Κατερίνα Παρασκευοπούλου.

-Τις παρουσίες αλληλεγγύης από το ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, την ΦΛΟΓΑ, το Καραμανδάνειο, την ΕΛΕΑΝΑ, το Φωτεινό Αστέρι, του Νέους Καλλιτέχνες, την Παρασκευή, τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο.

-Τα κομμάτια της πίτας που αφιερώθηκαν στους πάσχοντες, στους συγγενείς τους, στο επιστημονικό προσωπικό, στους νοσηλευτές, στους Έλληνες και στην Μακεδονία μας..

-Τα λίγα και   μεστά  λόγια των μελών  του ΔΣ,   Χαράλαμπου Καλόφωνου, Δημήτρη  Καρδαμάκη, Θανάση Αργυρίου, Δημήτρη  Παπαδόπουλου, Ιουλίας Κουκουρίκου,  Νίκου  Καραχανίδη,  Λαμπρινής Λυμπερτάδου, που είναι η ραχοκοκαλιά της Αντικαρκινικής Πάτρας (Η Λίτσα Παπαδοπούλου ήταν άρρωστη, μας έστειλε τις ευχές της  από το κρεβάτι του πόνου).

-Τον Μάκη Αποστολάτο που προσέφερε δωρεάν τις μικροφωνικές και ηχητικές  υπηρεσίες του (είχε και την  κόρη του στην χορωδία της Αμαλίας!)

-Τους .. πολλούς υποψηφίους δημάρχους. Πάρα πολλούς όμως!

-Τις αεικίνητες  Λαμπρινή Τσακαλώζου και Γεωργία Μαντέλη, ετοιμοπόλεμες μονίμως!

-Και βεβαίως την ..επίτιμη Βάσω Μεντζελοπούλου, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα.

Όσο για τις παρουσίες, τις αναφέρω  όπως τις θυμάμαι και  καθώς τις βλέπω στις φωτογραφίες, χωρίς ιδιότητες -άλλωστε όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας -  φτάνει πια με τα πρωτόκολλα στη ζωή  μας!

Μαριάννα Σταματιάδου, Πλάτων Μαρλαφέκας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Σοφία Πουλή, Μάχη Σαλαμαλίκη, Τασία Παπαϊωάννου, Λιολιώ Κολυπερα, Λαμπρινή Παπαχρυσανθακη, Έφη Γιαννιά,  Σπύρος  Πολίτης, Νίκος Σταθακόπουλος, Ελένη Γκέκα, Γεωργία Μοσχονά, Βασιλική Γεωργιοπούλου, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, Σωτήρης Γαλάνης, Τρύφων Φωτόπουλος, Γεράσιμος Φεσσιάν, Ανδρέας Φίλιας, Νίκος Καρακίτσος, Έλενα Κονιδάρη, Θανάσης Νταβλούρος, Μαρία Γκογκόλη, Γεωργία Ντάτσικα, Ηλίας Γκοστσόπουλος, Πάκη Καραλή, Αγγελική Μοσχοπούλου,  Μίμης Σκαναβής, Νάντια Καμπούρη, Μαρία Κοψίνη, Έφη Αναλυτή,  Άντα Ρεμούντη, Χρήστος Σπηλιόπουλος, Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, Νίκος Μενελάου, Θόδωρος Αμανατιάδης,  Δήμητρα Κουνινιώτη, Μάντω Δημοπούλου, Ζέτα Γεώργα, Ελένη Σαράντη, Ντόρα Ρογδάκη, Πόπη Διδάχου- Σύψα, Ρούλη Καζακίδη, Αγνή Πραπίγκα, Φάνης Μεντζελόπουλος. (Όσους ξέχασα, παρακαλώ να με συγχωρήσουν!)

Να θυμόμαστε ότι ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής και φανερώνει  γενναιότητα ψυχής!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight