Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή είναι η αφίσα του πρώτου πατρινού καρναβαλικού πάρτι στην Νέα Υόρκη - ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η αφίσα του πρώτου πατρινού κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, στο Astra Central Next Door (20-80 Steinway Street, στην καρδιά της Αστόρια) θα διοργανωθεί το 2ο New York Patras Carnival Party, με πρωτοβουλία του πατρινού δημοσιογράφου Χριστόδουλου Αθανασάτου - που ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη- , του Πατρινού Μαθηματικού Timoléon Ziogkas και του δραστήριου Κύπριου και στελέχους του Κυπριακού ΟΕΥ, Petros Rafael.

Φέτος η εκδήλωση συνδέεται στενά με την Ελλάδα και ειδικότερα την Πάτρα, καθώς η εκδήλωση θα έχει χορηγό μια επιχείρηση - πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, όπως είναι η ΛΟΥΞ, χάρη στην υποστήριξη του Διευθυντή Μάρκετινγκ και προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Στα decks, θα ταξιδέψει από την Πάτρα ο Akis Vavaroutas, για να βάλει τους ομογενείς - και όχι μόνο - για τα καλά στο (αυθεντικό) κλίμα του Πατρινού καρναβαλιού και της ατμόσφαιρας που επικρατεί εκείνες τις ημέρες στην Πάτρα.

Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί ακόμη, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Πατρινών Νέας Υόρκης "Κωστής Παλαμάς", στον οποίο, παλαιοί και νεότεροι, θα δώσουμε ξανά ζωή πολύ σύντομα, αλλά και των Hellenic American Young Professionals.

Ήδη έχει κοινοποιηθεί το Facebook Event αλλά και άλλοι τρόποι επικοινωνίας του πάρτ

Δείτε την αφίσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight