Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αλέ...

"Ενώνουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους πατρινούς"

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Σε ανακοίνωση του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ενώνουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους πατρινούς, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, που θα φέρει εργασία και εισοδήματα στον τόπο μας.

Οι προτάσεις μας έχουν γίνει πλέον κοινωνική συνείδηση, πώς είναι εφαρμόσιμες, αποτελεσματικές και άμεσα αποδοτικές. Καλώ όλους τους συνδημότες να υπογράψουμε ένα δεσμευτικό Δημοτικό Συμβόλαιο για την Πάτρα που μας ενώνει. Για μένα δεν είναι αντίπαλος ο κ Πελετίδης-κκε, αλλά τα σωρευμένα άλυτα και χρονίζοντα προβλήματα της Πάτρας μας.

Έχουμε την επαρκή γνώση και την ικανότητα να πετύχουμε την επίλυσή τους με ένα πλήρες πρακτικό σχέδιο. Όσο δυναμώνουμε τόσο γινόμαστε πιο σεμνοί και πιο ταπεινοί. Εμείς δεν υπαγόμαστε σε κόμματα και φατρίες που τόσο έχουν βλάψει την πόλη, είμαστε και θα παραμείνουμε ακηδεμόνευτοι. Η καλά οργανωμένη δράση μας και η άμεση επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, έχουν εδραιώσει την πεποίθηση πως είμαστε η πλειοψηφική δύναμη αλλαγής.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την παρουσία σας.

Σας θέλω δίπλα μου ισότιμους συμμέτοχους στον τίμιο και αγνό μας αγώνα, ώστε εσείς και η Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη να είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, δίχως ταξικές και κομματικές αντιπαλότητες»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις