Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ισ. Φωτήλας: Προτελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Ισ. Φωτήλας: Προτελευταία πράξη ενός προ...

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ, στην εκπομπή «KONTRA 24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο, αργά το βράδυ της Τρίτης 15 Ιανουαρίου:

-        Η κυβέρνηση φίμωσε την αντιπολίτευση, αφού μέσα σε μόνο δύο μέρες συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης δεν είναι δυνατόν να μιλήσουν όλοι όσοι το επιθυμούν.

-        Η κυβέρνηση δεν ανέλαβε καμιά «καυτή πατάτα», αφού με δική της πρωτοβουλία άνοιξε και έκλεισε σε δύο – τρείς μήνες το Σκοπιανό. Το μόνο σίγουρο – όπως αποδεικνύει και η ιστορία – είναι ότι πάντα ήθελε να δώσει στα Σκόπια το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα. Κάτι που σήμερα ως κυβέρνηση το υλοποίησε.

-        Η Νέα Δημοκρατία έχει τονίσει με όλους τους δυνατούς τρόπους ότι το όνομα θα συζητηθεί μόνο εφόσον έχουν πρώτα λυθεί όλα τα αλυτρωτικά ζητήματα, χωρίς ποτέ να παραχωρήσει εθνότητα και γλώσσα.

-        Αήθης η συμπεριφορά του κ. Καμμένου, ο οποίος επιτίθεται σε βουλευτές όχι για τις πεποιθήσεις τους αλλά για προσωπικά τους θέματα.

-        Είχα διαρρήξει τις σχέσεις μου με το Ποτάμι σχεδόν ένα χρόνο πριν προσχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να μου δοθεί κανένα αντάλλαγμα. Εάν με ενδιέφερε η θέση, θα μου ήταν πιο εύκολο να τη διεκδικήσω μέσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εγώ πίστευα στον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας.

-        Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο να υπουργοποιείται ένας ανώτατος εν ενεργεία αξιωματικός. Ακόμη και οι ελάχιστες εξαιρέσεις ανθρώπων από το στράτευμα που ανέλαβαν κυβερνητικές θέσεις είχαν προηγουμένως αποστρατευθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις