Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Είχαν ζητήσει από το Δήμο το κλάδεμα του δέντρου που έπεσε, αλλά... -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Είχαν ζητήσει από το Δήμο το κλάδ...

Από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος περαστικός

Από θαύμα και τύχη δεν χτύπησε κάποιος περαστικός στη συμβολή της Ιωάννου Βλάχου και Δημ. Γούναρη όταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019 εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας κι ενός δυνατού ανεμοστρόβιλου ένα δέντρο που ήταν στο στενό πεζοδρόμιο της δεξιάς πλευράς της Ι. Βλάχου ξεριζώθηκε και έπεσε στο δρόμο καλύπτοντας τα πάντα στο διάβα του και προξενώντας ευτυχώς μόνο μικρές υλικές ζημιές σε τρία παρκαρισμένα οχήματα.

Μία κυρία που είχε περάσει από το σημείο μόλις ένα λεπτό πριν δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή της καθώς αν είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ίσως και να είχε χτυπήσει. Το ίδιο έλεγαν και περίοικοι διότι το σημείο ιδίως την ώρα που έγινε το συμβάν, είναι σχετικά πολυσύχναστο και αρκετά αυτοκίνητα, μηχανάκια και περαστικοί διέρχονται από εκεί.

Σύμφωνα με μαρτυρία περίοικου στο thebest.gr είχαν απευθυνθεί προ ολίγων μηνών στο Δήμο Πατρέων ζητώντας να κοπούν τα κλαριά του δέντρου που είχε φουντώσει, ωστόσο το αίτημα τους αγνοήθηκε. Έτσι φτάσαμε στην 4η μέρα του νέου έτους εν μέσω κακοκαιρίας (χιονόνερου και δυνατού αέρα) για να ξεριζωθεί το δέντρο μέσα στο μεσημέρι και ώρα αιχμής από πλευράς κίνησης. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μέσα σε είκοσι λεπτά είναι γεγονός πως εμφανίστηκε κλιμάκιο με 2 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που με ειδικά εργαλεία έκοψαν τα πεσμένα φουντωτά κλαριά του δέντρου και ελευθέρωσαν το οδόστρωμα.

Το συμβάν προξένησε το ενδιαφέρον του κόσμου, πολλοί στέκονταν στο σημείο έκπληκτοι και ρωτούσαν τι έγινε, ενώ μία κοπέλα που εργάζεται σε παρακείμενη επιχείρηση έλεγε πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε βλέποντας το δέντρο να πέφτει με κρότο στο δρόμο και στα αυτοκίνητα, ήταν μήπως είχε εγκλωβιστεί από κάτω κάποιος και είχε χτυπήσει.

Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις