Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποκλεισμένοι στα χιόνια Νικολούλη - Λιάγκας

Αποκλεισμένοι στα χιόνια Νικολούλη - Λιάγκας

Ξέμειναν στον Παρνασσό λόγω κακοκαιρίας

«Θύματα» του χιονιά η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Λιάγκας που αποκλείστηκαν στο βουνό χωρίς θέρμανση και ρεύμα. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο από το χιονισμένο βουνό και περιέγραψε την περιπέτειά της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο Τούνελ και να μην έχεις εσύ φως; Αχ και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό. Ας το πάρουμε με χιούμορ για να μας πάει και καλά η χρονιά. Παγώσαμε! Χρόνια πολλά! Και μην ξεχνάτε ότι το βουνό έχει τις ομορφιές του, αλλά έχει και τις παγίδες του»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρωτοχρονιά με περιπέτεια...????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) στις 1 Ιαν, 2019 στις 2:14 πμ PST

Κυριολεκτικά λευκή Πρωτοχρονιά περνά μαζί με τους γιους του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στο Παρνασσό για να ξεκουραστεί αλλά και για να κάνει με τα παιδιά του σκι. Όπως φαίνεται υπολόγιζε να γυρίσει στην Αθήνα για την Πρωτοχρονιά αλλά μάλλον … χωρίς να έχει στο νου του την κακοκαιρία και τη βαριά χιονόπτωση στην περιοχή!

Το χιόνι ήταν τόσο πυκνό που σκέπασε όχι μόνο το αυτοκίνητο του Γιώργου αλλά και τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου όπου έμενε. Ο παρουσιαστής ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι ειναι αποκλεισμένος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χιονια πολλα!!! Καλη χρονια... Οι αποκλεισμενοι... #snow #parnassos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas) στις 1 Ιαν, 2019 στις 1:53 πμ PST

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight