Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Ηρώ παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς σε γιορτινά live στην Αθήνα

Η Πατρινή Ηρώ παραμονή Χριστουγέννων &am...

Στο Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια στην οδό Πανεπιστημίου 52

Η Πατρινή ερμηνεύτρια και πιανίστα Ηρώ Λεχουρίτη την φετινή παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Τιτάνια στο κέντρο της Πάτρας δίνοντας τον δικό της ποιοτικό, μουσικό τόνο στο πολυτελές ρεβεγιόν που έχει προγραμματίσει το ξενοδοχείο στο Olive Garden του.

Η μαγεία των Χριστουγέννων κι η λάμψη της Πρωτοχρονιάς φέτος δίνουν το εορταστικό τους ραντεβού στο Olive Garden στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια, στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το πολυτελές εστιατόριο Olive Garden έχει ετοιμάσει για όσους το επιλέξουν, και τους αγαπημένους σας, γιορτινές προτάσεις γεμάτες λάμψη με ειδικά σχεδιασμένα μενού και ζωντανή μουσική.

Και τις δυο βραδιές, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το λαμπερό δείπνο θα συνοδεύει η Ηρώ, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που με την εκφραστική φωνή της θα παίξει στο πιάνο γνωστές συνθέσεις και θα τραγουδήσει  ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια, γιορταστικά και άλλα που έχουν αγαπηθεί και έχουν παραμείνει κλασσικά και αναλλοίωτα στον χρόνο.

Μαζί της θα είναι ο μελωδικός τραγουδιστής Αδάμ Τσαρούχης, ο Θανάσης Κελεπούρης στο ακορντεόν και ο Κωσταντίνος Στάικος στο σαξόφωνο.

Το Olive Garden φέτος εκτός από το αγαπημένο New year's brunch, δίνει γιορταστική γεύση και στο πρωινό των Χριστουγέννων με μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών πιάτων που μπορείτε να απολαύσετε υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής  με την Άννα Μελίτη και τον μαέστρο Γιώργο Κωνσταντινίδη σ' ένα ρεπερτόριο με νοσταλγικές μελωδίες και εορταστικά τραγούδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight