Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του δημοτικού συμβούλου Ερυμάνθου, μηχανικού Γιώργου Τσουμπρή

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του δημοτικού...

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα κηδευτεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στο Αστέρι του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας ο μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου Γιώργος Τσουμπρής που έφυγε το απόγευμα της Πέμπτης από τη ζωή.

 

Πάτρα: Πέθανε ο αγαπητός Μηχανικός Γιώργος Τσουμπρής

 

Ο εκλιπών ήταν για χρόνια μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ν.Τ. της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογική Εκπαίδευσης Μηχανικών Αχαΐας. Ο Γιώργος Τσουμπρής ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σε σχετική της η ΕΕΤΕΜ αναφέρει τα εξής: "Υπήρξε αξιόλογος επιστήμονας - συνεργάτης & συνδικαλιστής της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, καθώς και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου με τον συνδυασμό Αγωνιστική Συσπείρωση, όπου εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Ήταν καθηγητής σε σχολείο με παιδιά με ειδικές ανάγκες".

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Γιώργου Τσουμπρή. Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά την σύζυγό του, τα παιδιά του και τους οικείους του.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επίσης συλλυπείται θερμά την σύζυγό του, τα παιδιά του και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις