Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντοκιμαντέρ από τον ηθοποιό Σον Πεν για τον Τζαμάλ Κασόγκι

Ντοκιμαντέρ από τον ηθοποιό Σον Πεν για ...

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για έρευνα και γυρίσματα

O Αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι που δολοφονήθηκε πριν από δύο μήνες μέσα στο προξενείο της χώρας του στην τουρκική πόλη, μεταδίδουν τα Μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο βραβευμένος δύο φορές με 'Οσκαρ εθεάθη μπροστά από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας μαζί με το 10μελές συνεργείο παραγωγής του, μεταξύ τους και σωματοφύλακες, όπου έκανε γυρίσματα όπως και στην προξενική κατοικία της Σαουδικής Αραβίας. Ο Πεν συνεχίζει να εργάζεται στην περιοχή με την ομάδα παραγωγής του.

Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Σον Πεν διακρίνεται να είναι ντυμένος στα μαύρα και να ετοιμάζεται να μιλήσει σε έναν εικονολήπτη που είναι μπροστά από οδόφραγμα της αστυνομίας, το οποίο εμποδίζει την πρόσβαση στο προξενείο.

Μέσα στη διπλωματική αντιπροσωπεία δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου ο Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος διέμενε στις ΗΠΑ και έγραφε άρθρα κυρίως για την εφημερίδα Washington Post.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight