Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο – Σε βίντεο ο ένας από τους δύο

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της δο...

Ραγδαίες εξελίξεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση της σορού νεαρής φοιτήτριας που εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους της Λίνδου. Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχών, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία.

Κλειδί για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρομολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της "Ροδιακής", η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Οι ίδιες πληροφορίες , αναφέρουν επίσης, ότι στο έγκλημα σε βάρος της φοιτήτριας, εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άτομα.

Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ροδιακή» Μιχάλης Μαστής, μιλώντας στο newsit.gr, ανέφερε: «Οι κάμερες ασφαλείας έδωσαν χθες το βράδυ νέες εικόνες, καθαρές εικόνες που σε συνδυασμό με τα κινητά τηλέφωνα και την άρση που έγινε από την αρμόδια αρχή, οδηγούν τους αξιωματικούς του λιμενικού σώματος που χειρίζονται την υπόθεση, σε πιο καθαρά αποτελέσματα. Και βέβαια, σφίγγουν τον κλοιό για τους ανθρώπους που πήραν μέρος σε αυτή την δολοφονία. Και μιλάμε για τουλάχιστον δύο άτομα. Η εικόνα δείχνει τον έναν από τους δύο δράστες με το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει κατάστημα εντός της πόλεως της Ρόδου και μέσα στο αυτοκίνητο να βρίσκεται και η νεαρή φοιτήτρια».

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις