Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Σιλβέστερ Σταλόνε λέει αντίο στον Ρόκι Μπαλμπόα, μετά το "Creed II"

O Σιλβέστερ Σταλόνε λέει αντίο στον Ρόκι...

Το φιλμ ξεκίνησε να παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, ο 72χρονος πλέον Σιλβέστερ Σταλόνε αποχαιρετά έναν από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς του ρόλους, αυτόν του Ρόκι.

Ο χαρακτήρας του Ρόκι Μπαλμπόα είναι ίσως ένας από τους πιο εμβληματικούς που έχει ενσαρκώσει στην καριέρα του ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Και μπορεί το ολοκαίνουριο φιλμ «Creed II» να βγήκε και στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 29/11/2018 (στις Αμερικάνικες ήδη παίζεται εδώ και επτά ημέρες έχοντας ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 60 εκατομμύρια δολάρια και έχοντας λάβει συμπαθητικές έως καλές κριτικές), αλλά απ' ότι φαίνεται ήρθε η ώρα για τον Σταλόνε να αποχαιρετήσει το ρινγκ οριστικά, έπειτα από 42 χρόνια από το 1ο «Ρόκι» που είχε τότε σαρώσει σε εισπράξεις και είχε τιμηθεί με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που πόσταρε στο λογαριασμό του στο instagram, ο Σταλόνε λέει αντίο στον χαρακτήρα του Ρόκι μια για πάντα, δηλώνοντας πως η ταινία «Creed II» ήταν και η τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr, στο βίντεο ακούγεται να λέει πως «αυτό είναι και το τελευταίο μου “ροντέο” γιατί αυτό που πίστεψα ότι θα γινόταν δεν το περίμενα ποτέ. Νόμιζα πως ο Ρόκι είχε τελειώσει το 2006, και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με αυτό. Ωστόσο από το πουθενά, εμφανίστηκε αυτός ο νεαρός, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τότε όλη η ιστορία άλλαξε. Πέρασε σε μια νέα γενιά, με νέα προβλήματα, νέες περιπέτειες. Και δεν θα μπορούσα να είναι αρκετά χαρούμενος με το να μείνω πίσω, καθώς η ιστορία μου έχει πλέον ειπωθεί, υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος κόσμος που θα ανοίξει για το κοινό, για αυτή τη γενιά. Σε ευχαριστώ πολύ Στίβεν [Κέιπλ Τζ.]. Και σίγουρα εσένα, Μάικλ, που το έκανες δυνατό. Τώρα εσύ θα πρέπει να πάρεις τα ηνία».

Ο Ρόκι Μπαλμπόα έκανε την πρώτη εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1976, με την ταινία «Rocky» του Τζον Τζ. Άβιλντσεν, στην οποία ο Σταλόνε πρωταγωνίστησε και έγραψε το σενάριο. Η ταινία κατάφερε να κερδίσει τρία συνολικά βραβεία Όσκαρ, ανάμεσά τους και αυτό της καλύτερης ταινίας, με τη «σειρά» να έχει δώσει μέχρι στιγμής 7 συνέχειες.

Αν το «Creed II» είναι το κύκνειο άσμα του Ρόκι, τότε έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Είναι καιρός επιτέλους, ύστερα από δυο ταινίες, το «Creed» να κόψει το ομφάλιο λώρο που το κρατάει γερά δεμένο με τον Ρόκι του Σταλόνε. Να βρει τη δική του φωνή και προσωπικότητα. Και από ότι φαίνεται είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τονίζει το flix.gr.

Στο μεταξύ το νέο τεύχος του Αμερικάνικου περιοδικού Entertaianment weekly κυκλοφόρησε με εξώφυλλο και βασικό του θέμα τον χαρισματικό πρωταγωνιστή Michael B. Jordan και την Tessa Thompson, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στο «Creed II» μαζί και με τους Sylvester Stallone, Dolph Lundgren.

Το φιλμ (διανομή από Tanweer) παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight